Sanataidepajat lapsille

Satusukeltajien (3-6v) ryhmä kokoontuu keväällä 2022 kello 10-11 ja Helmenkalastajien (7-12v) kello 12-14 Mikkelin pääkirjaston 2. kerroksessa. 

Osallistujamäärä on rajattu, joten ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen mari.karvonen[at]sivistys.mikkeli.fi

Sanataidepaja Satusukeltajat 3-6-vuotiaille

Paikka: Mikkelin pääkirjasto

Aika: lauantaisin 19.2., 26.3. ja 30.4. kello 10.00-11.00

Sanataidepajoissa sukelletaan satumaailmoihin erilaisten tarinoiden ja taiteenlajien keinoin. Jokaisella kokoontumiskerralla on oma teema, johon tutustutaan kirjojen, leikin, liikkeen, lorujen, omien tarinoiden tai käsillä tekemisen avulla. Toiminnassa korostuvat elämyksellisyys ja vuorovaikutus – ilo ja leikkivä mieli. Satusukeltajien pajaan lapsi osallistuu yhdessä vanhemman kanssa. Sanataidepajoihin on ennakkoilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen mari.karvonen[at]sivistys.mikkeli.fi, ilmoittautua voit vaikka vain yhteen pajaan. maksimiosallistujamäärä 10 lasta. Ohjaajana sanataideohjaaja Mari Karvonen.

Helmenkalastajien sanataidepajat 7-12-vuotiaille

Paikka: Mikkelin pääkirjasto

Aika: lauantaisin 19.2., 26.3. ja 30.4. kello 12.00-13.45

Sanataidepajoissa kurkataan kirjoihin, eläydytään mielikuvituksen ja kielen ihmeelliseen maailmaan erilaisten sanataiteen tuottamistapojen keinoin rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Jokaisella kokoontumiskerralla on oma käsiteltävä teema ja toiminnassa korostuvat omat tarinat, luova kirjoittaminen sekä yhdessä tekemisen ilo. Sanataidepajoihin on ennakkoilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen mari.karvonen[at]sivistys.mikkeli.fi, ilmoittautua voit vaikka vaan yhteen pajaan. Maksimiosallistujamäärä 8. Ohjaajana sanataideohjaaja Mari Karvonen.

Tulethan vain terveenä.