Näyttely- ja muiden tilojen varaaminen

Pääkirjastossa ja useimmissa lähikirjastoissa on mahdollisuus järjestää näyttelyitä. Kirjastojen yhteystiedot

Pääkirjaston aikuisten näyttelyalueesta ja lähikirjastojen näyttelytiloista ei peritä maksua. Sen sijaan pääkirjaston Mikkeli-sali on maksullinen (ks. alla).

Tilaisuuden tai näyttelyn järjestäjä vastaa tilaisuuden valvonnasta, näyttelyn esille panosta ja valvonnasta sekä näyttelyaineistosta. Kirjastotilan käyttäjä on velvollinen korvaamaan kiinteistölle ja kirjaston irtaimistolle aiheuttamansa vahingot ja noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä.

Tilaisuuden tai näyttelyn järjestäjä vastaa tiedotuksesta. Kirjasto tiedottaa tilaisuudesta tai näyttelystä omissa tiedotuskanavissaan sekä kirjastotilassa mikäli järjestäjä toimittaa ajoissa kuva- tai muuta esittelymateriaalia (julisteita tms.). Tästä on sovittava tilaa varatessa.

Mikkeli-salin varaaminen, pääkirjaston 2. krs.

Pääkirjastossa (Raatihuoneenkatu 6) sijaitseva Mikkeli-sali on kysytty tila, ja kalustusjärjestelyt vaativat kokonaistilanteen tarkastelua, siksi varausta ei voi tehdä varausjärjestelmään suoraan.

Näyttelyt voi ripustaa vain salin seinille (ripustustankoja hyödyntäen, ei suoraan seinille kiinnittäen). Tilaisuuksissa tilan varaajan kannettavalta voi näyttää esityksen (valkokangas, esitystekniikka) – kannettavalta tietokoneelta äänentoistoa ei ole (esim. jos näytetään videoita, niiden ääni ei kuulu). Vain puhujan äänentoisto on mahdollinen.

Salin peruskalustus sisältää 48 istumapaikkaa. Paikkamäärässä on huomioitu esitystekniikan rajoitukset.

Ota yhteyttä ma-pe klo 10-16 puh 050 311 7482 (palveluvirkailija Mervi Kankkunen) tai 050 311 7480  (pääkirjaston palvelupuhelin) tai sähköpostilla kirjasto@sivistys.mikkeli.fi tai täytä allaoleva verkkolomake.

HUOM! Puhelimitse tai sähköpostitse sovittu varaus tulee myös vahvistaa varauslomakkeella.

Mikkeli-salin maksut 1.6.2021 alkaen

ALV 24 % sisältyy hintoihin, kaupungin muilta yksiköiltä ALV 0 %

Näyttelyt, vain seinät 40 €/päivä – näyttelyn ripustamispalvelut eivät sisälly tilavuokraan 20 €/päivä – näyttelyn ripustamispalvelut eivät sisälly tilavuokraan
Pääsymaksullinen tapahtuma, peruskalustus (50 istumapaikkaa) 40 €/tunti (minimiveloitus kolme tuntia)  20 €/tunti (minimiveloitus kolme tuntia)
Pääsymaksuton tapahtuma, peruskalustus  34 € (minimiveloitus kolme tuntia)  17 €/tunti (minimiveloitus kolme tuntia)
Kalustusmaksu – veloitetaan aina, jos peruskalustusta muutetaan, lisätään tilavuokraan Veloitus peruskalustuksen muuttamisesta 95 € Veloitus peruskalustuksen muuttamisesta 95 €

Mikkeli-salin käyttösäännöt

Vahvistathan varauksesi hyvissä ajoin. Varaus raukeaa, ellei salin varaaja ole vahvistanut sitä vähintään 2 viikkoa ennen ajankohtaa. Varauksista, joita varaaja ei ole perunut vähintään 2 vuorokautta aikaisemmin, peritään vuokra.

Jos tilan vuokraaja tuo omia mainoksia, suosittelemme A4-kokoisia mainoksia. Kirjasto asettaa mainokset ilmoitustauluilleen.

Osoite: Raatihuoneenkatu 6, PL 96 50101 MIKKELI

Lisätietoja palveluvirkailija Mervi Kankkunen 050 311 7482 tai pääkirjaston asiakaspalvelusta 050 311 7480.

Tutkijanhuone (4 kpl), pääkirjasto 2. krs,

4 tutkijahuonetta – 3 pitkäaikaiseen ja 1 lyhytaikaiseen käyttöön.
Pitkäaikaiseen käyttöön tutkijahuonetta vuokrataan opiskeluun tai tutkimuskäyttöön. Huoneessa valmiina tuoli, pöytä sekä ilmainen wlan yhteys.

Pääkirjaston tutkijanhuoneiden vuokraamisesta voi tiedustella ma-pe klo 10–16 puh. 050 311 7480 tai sähköpostitse kirjasto@sivistys.mikkeli.fi tai mervi.kankkunen@sivistys.mikkeli.fi

Tutkijahuoneet pitkäaikaiseen käyttöön:

• 80 € / kk
  • sopimuskauden maksimipituus 6 kk
  • minimivuokrausaika viikko, 22 € / viikko

Tutkijahuone lyhytaikaiseen käyttöön:

• 5 €/ päivä
  • 22 €/viikko
  • maksimivuokrausaika 1 viikko

Tutkijahuoneen vuokriin sisältyy ALV 24%.

Neuvotteluhuone, pääkirjasto 2.krs

Pääkirjaston neuvotteluhuoneessa Neukkarissa voi tehdä ryhmätöitä tai pitää pienimuotoisen kokouksen. Tilaan mahtuu yhdeksän henkilöä, mutta korona-ajan turvavälit huomioon ottaen kolme henkilöä on sopiva määrä.  Käytettävissä on videotykki ja ilmainen wlan. Varaukset p. 050 311 7480 tai sähköpostitse mervi.kankkunen@sivistys.mikkeli.fi, kirjasto@sivistys.mikkeli.fi.

1.6.2021 alkaen:

Neukkari on tarkoitettu kokous- ja muuhun kokoontumiskäyttöön. Sitä ei anneta avoimiin tilaisuuksiin, joiden osallistujamäärä on ennalta määrittelemätön.

Neukkarin käyttö on maksutonta yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoitteleville yhdistyksille, järjestöille, asukasryhmille ja kirjaston yhteistyökumppaneille, kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä taloyhtiöille.

Maksullisesti Neukkaria voivat varata yritykset ja kaupalliset toimijat hintaan 40 €/tunti (sis. ALV 24%).

Hakusanoja: tilat, kokoustila, kokous, näyttelytila, näyttelyt, tilavaraukset, kokoukset