Näyttely- ja muiden tilojen varaaminen

Pääkirjastossa ja useimmissa lähikirjastoissa on mahdollisuus järjestää näyttelyitä. Kirjastojen yhteystiedot

Pääkirjaston aikuisten näyttelyalueesta ja lähikirjastojen näyttelytiloista ei peritä maksua. Sen sijaan pääkirjaston Mikkeli-sali on maksullinen (ks. alla).

Tilaisuuden tai näyttelyn järjestäjä vastaa tilaisuuden valvonnasta, näyttelyn esille panosta ja valvonnasta sekä näyttelyaineistosta. Kirjastotilan käyttäjä on velvollinen korvaamaan kiinteistölle ja kirjaston irtaimistolle aiheuttamansa vahingot ja noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä.

Tilaisuuden tai näyttelyn järjestäjä vastaa tiedotuksesta. Kirjasto tiedottaa tilaisuudesta tai näyttelystä omissa tiedotuskanavissaan sekä kirjastotilassa mikäli järjestäjä toimittaa ajoissa kuva- tai muuta esittelymateriaalia (julisteita tms.). Tästä on sovittava tilaa varatessa.

Mikkeli-salin varaaminen, pääkirjaston 2. krs.

HUOM! Toistaiseksi koronatilaneesta johtuen tilaan otetaan max. 40 henkilön tilaisuuksia.

Mikkeli-salin varaustilanteen voi tarkistaa nyt varausjärjestelmä Timmistä. Mikkeli-sali on kysytty tila, ja kalustusjärjestelyt vaativat kokonaistilanteen tarkastelua, siksi varausta ei voi tehdä varausjärjestelmään suoraan.

Mikäli sali on haluamasi ajankohtana  vapaana, ota yhteyttä ma-pe klo 10-16 puh 050 311 7482 (palveluvirkailija Mervi Kankkunen) tai 040 129 4232  (pääkirjaston 2. krs neuvonta) tai sähköpostilla kirjasto@sivistys.mikkeli.fi tai täytä allaoleva verkkolomake.

Mikkeli-salin tilaisuuksien varauslomake

Mikkeli-salin näyttelyiden varauslomake

HUOM! Puhelimitse tai sähköpostitse sovittu varaus tulee myös vahvistaa varauslomakkeella.

Tutustu ennakkoon myös maksuihin ja käyttösääntöihin:

Mikkeli-salin maksut 1.1.2020 alkaen.

Käyttösäännöt

Mikkeli-sali on erittäin kysytty tila. Vahvistathan varauksesi hyvissä ajoin. Varaus raukeaa, ellei salin varaaja ole vahvistanut sitä vähintään 2 viikkoa ennen ajankohtaa. Varauksista, joita varaaja ei ole perunut vähintään 2 vuorokautta aikaisemmin, peritään vuokra.

Jos tilan vuokraaja tuo omia mainoksia, suosittelemme A4-kokoisia mainoksia. Kirjasto asettaa mainokset ilmoitustauluilleen.

Osoite: Raatihuoneenkatu 6, PL 96 50101 MIKKELI

Lisätietoja palveluvirkailija Mervi Kankkunen 050 311 7482 tai pääkirjaston 2. krs asiakaspalvelu 040 129 4232.

Varaamo-nettipalvelun kokeilukäyttö on päättynyt.

Tutkijanhuone (4 kpl), pääkirjasto 2. krs
Huoneessa valmiina tuoli, pöytä sekä ilmainen wlan yhteys.

Pääkirjaston tutkijanhuoneiden vuokraamisesta voi tiedustella ma-pe klo 10–16 puh. 050 311 7482 tai sähköpostitse kirjasto@sivistys.mikkeli.fi tai mervi.kankkunen@sivistys.mikkeli.fi
  • 22 € / viikko
  • 80 € / kk
  • minimivuokrausaika viikko

Neuvotteluhuone, pääkirjasto 2.krs

Pääkirjaston neuvotteluhuoneessa voi tehdä ryhmätöitä tai pitää pienimuotoisen kokouksen. Tilaan mahtuu yhdeksän henkilöä. Käytettävissä videotykki ja ilmainen wlan. Varaukset p. 050 311 7482 ja 2. kerroksen asiakaspalvelu p. 040 129 4232 tai sähköpostitse mervi.kankkunen@sivistys.mikkeli.fi, kirjasto@sivistys.mikkeli.fi.

1.1.2020 alkaen neuvotteluhuoneen vuokraus on maksullista:

• Yhdistykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt: 5 € / tunti
  • Yritykset: 40 € / tunti

Kirjaston vuokrattavat tilat ja vuokrahinnat

Tutkijanhuoneet (pääkirjasto 4 kpl)

• 22 € / viikko
  • 80 € / kk
  • minimivuokrausaika viikko

Neukkari (pääkirjaston 2. krs)

• Yhdistykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt: 5 € / tunti
  • Yritykset: 40 € / tunti

Hakusanoja: tilat, kokoustila, kokous, näyttelytila, näyttelyt, tilavaraukset, kokoukset