Lukupiirit

Kevään 2021 aikataulut ja kirjat – huom. toistaiseksi tauolla!

Verkkolukupiiri
Kevätkaudella järjestetään kolme kertaa kaikille avoin verkkolukupiiri, josta lisätietoa kirjasto.mikkeli.fi/verkkolukupiiri. Pääkirjaston päivälukupiiri

Huom! Osallistuminen vain ennakkoon ilmoittautumalla. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pääkirjastolla kokoonnutaan jakamaan lukuelämyksiä sekä keskustelemaan kiinnostavista kirjoista. Aiemmilta vuosilta tuttu kerran kuussa tiistaisin klo 15:00-16:30 kokoontuva lukupiiri jatkaa keväällä 2021. Kokoontumispaikkana on toisen kerroksen maakuntakokoelmahuone. Tilaisuudessa noudatetaan turvavälejä.

  • tiistai 12.1. PERUTTU Agatha Christie: Eikä yksikään pelastunut
  • tiistai 16.2. PERUTTU Gabriel Garcia Marquez: Rakkautta koleran aikaan
  • tiistai 16.3. PERUTTU Pajtim Statovci: Bolla
  • tiistai 20.4. PERUTTU Heidi Köngäs: Mirjami

Päivälukupiirin vetäjä on kirjastonhoitaja Elisa Harjunpää. Lukupiiriin on ennakkoilmoittautuminen. Maksimiosallistujamäärä on 9 henkilöä (plus ohjaaja) koronarajoitusten ajan. Osallistuminen ei edellytä kirjan lukemista, mutta keskustelusta saa enemmän irti, jos kirjan on lukenut. Lukupiirin kesto on noin 1,5 tuntia.

Anttolan kirjaston lukupiiri Lukupiiri kokoontuu Anttolan kirjastossa. Vetäjänä toimii Leena Kontinen. Haukivuoren kirjaston lukupiiri Lukupiiri kokoontuu  torstaipäivinä klo 18.15. Pertunmaan lukupiirin kokoontuu joka kolmas viikko Pertunmaan kirjastossa. Toiminta on Itä-Hämeen kansalaisopiston toimintaa ja kirjastovirkailija Tenho Volanen on ryhmän vetäjänä. Suomenniemen kirjaston lukupiiri Kaikille avoin lukupiiri kokoontuu maanantaipäivinä  klo 12.30.