Avoin lava esiintyjälle

Astu lavalle pääkirjaston 2. kerroksessa!

Avoin lava on esiintymistila kaiken tyyppisille ja ikäisille soittajille ja laulajille, sooloartisteille, yhtyeille, kuoroille jne – mieluiten akustisesti tai pienitehoisilla vahvistimilla. Voit olla aloittelija tai puoliammattilainen. Voit myös käyttää lavaa hyväksesi saadaksesi esiintymisharjoitusta. Tarvittaessa voit käyttää kirjaston pianoa. Myös muut taiteenharrastajat ovat tervetulleita lavalle.

Lava on avoin keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 pääkirjaston 2. kerroksen aulassa. Tarkista vapaat esiintymisajat ja varaa omasi lomakkeella viimeistään edellisen viikon torstaina. Saat sähköpostissa vahvistuksen varauksesi onnistumisesta. Jos varaajia on useampia, etusija annetaan sellaisille, jotka eivät ole vielä esiintyneet. Pääsääntönä on, että sama esiintyjä voi varata ajan vain kahdesti vuodessa, eli kerran syksyllä ja keväällä.

Kirjasto käyttää lomakkeen tietoja tilaisuudesta tiedottamisessa. Tilaisuudesta kerrotaan Avoimen lavan kalenterissa, kirjaston kotisivulla ja Facebookissa. Halutessasi voit tiedottaa esiintymisestäsi myös itse.

Lisätietoa musiikkikirjastopalveluista puh. 040 129 4232 tai kirjaston sähköpostiosoitteesta kirjasto@sivistys.mikkeli.fi.

Ilmoittautumislomake:

Esiintyjä
Yhteyshenkilö
Muodossa pp.kk.vvvv
Yhteyshenkilön puhelinnumero
Saat vahvistuksen ajanvarauksesta sähköpostiisi