Sanataidepajat seuraavan kerran la 2.10. - ilmoittaudu mukaan

Sanataidepaja Satusukeltajat 3-6-vuotiaille. Ryhmä täynnä.

2.10. teemana "tutkitaan aisteja"

Paikka: Mikkelin pääkirjasto

Aika: lauantaisin 11.9., 2.10., 13.11. ja 4.12. kello 10.00-11.00

Sanataidepajoissa sukelletaan satumaailmoihin erilaisten tarinoiden ja taiteenlajien keinoin. Jokaisella kokoontumiskerralla on oma teema, johon tutustutaan kirjojen, leikin, liikkeen, lorujen, omien tarinoiden tai käsillä tekemisen avulla. Toiminnassa korostuvat elämyksellisyys ja vuorovaikutus – ilo ja leikkivä mieli. Satusukeltajien pajaan lapsi osallistuu yhdessä vanhemman kanssa. Sanataidepajoihin on ennakkoilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen mari.karvonen@sivistys.mikkeli.fi, ilmoittautua voit vaikka vain yhteen pajaan. maksimiosallistujamäärä 10 lasta. Ohjaajana sanataideohjaaja Mari Karvonen.

Ensimmäisellä kokoontumiskerralla 11.9. teemana on luonto ja hajuaisti, tuolloin ollaan sään salliessa ulkona (paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille).

Helmenkalastajien sanataidepajat 7-12-vuotiaille. Mukaan mahtuu edelleen.

2.10. teemana: Lyhyestä virsi kaunis eli tutkitaan lyhyitä tekstejä, mm. sanontoja ja laulujen sanoituksia.

Paikka: Mikkelin pääkirjasto

Aika: lauantaisin 11.9., 2.10., 13.11. ja 4.12. kello 12.00-13.45

Sanataidepajoissa kurkataan kirjoihin, eläydytään mielikuvituksen ja kielen ihmeelliseen maailmaan erilaisten sanataiteen tuottamistapojen keinoin rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Jokaisella kokoontumiskerralla on oma käsiteltävä teema ja toiminnassa korostuvat omat tarinat, luova kirjoittaminen sekä yhdessä tekemisen ilo. Sanataidepajoihin on ennakkoilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen mari.karvonen@sivistys.mikkeli.fi, ilmoittautua voit vaikka vaan yhteen pajaan. Maksimiosallistujamäärä 8. Ohjaajana sanataideohjaaja Mari Karvonen.

Tulethan vain terveenä.