Mikkelin seutukirjaston kirjailijavieraina Ann-Christin Antell ja Kristiina Vuori pe 12.4. klo 17

Mikkelin seutukirjaston 160-vuotisjuhlaviikko 8.-12.4. huipentuu kirjailijavierailutapahtumaan pääkirjaston Mikkeli-salissa perjantaina 12.4. klo 17. Vieraiksi saapuvat historiallisen romaanin upeat taitajat, Ann-Christin Antell sekä Kristiina Vuori.

Ann-Christin Antellin Puuvillatehdas-sarja on vakuuttanut niin kriitikot kuin lukijatkin. Turkuun sijoittuvissa koukuttavissa romanttisissa tarinoissa kuljetaan kolmen naisen elämänpoluilla 1890-1920-luvuilla.

Kristiina Vuorelta puolestaan on julkaistu jo 12 kirjaa vuonna 2012 julkaistun esikoisteoksen Näkijän tytär jälkeen. Aluksi romaanit sijoittuivat keskiaikaan ja olivat täysin fiktiivisiä. Myöhemmissä teoksissa mukana on todellisia historiallisia henkilöitä sekä tapahtumia ja keskiajasta on siirrytty renessanssiin.

Tule kuulemaan mitä rakastetuille kirjailijoille kuuluu, mistä ideat kirjoihin syntyvät, mikä on kirjoittamisessa parasta, ja mitä heillä on työn alla juuri nyt. Yleisökysymyksille varataan myös aikaa.