Ristiinan kirjasto kiinni 1.8. alkaen muuton takia

Ristiinan kirjasto ja asiointipiste on suljettu muuton vuoksi 1.8.2022 alkaen. Sulun aikana kirjastopalvelut, omatoimipalvelut ja asiointipistepalvelut eivät ole käytettävissä.

Ristiinan kirjastosta lainatun aineiston eräpäivät on ohitettu elo- ja syyskuun ajalta. Tämä tarkoittaa sitä, että Ristiinan kirjastosta lainatusta aineistosta ei sulun aikana kerry myöhästymismaksuja.

Mahdolliset lainojen uusinnat onnistuvat Lumme-verkkokirjastossa https://lumme.finna.fi/, asioimalla paikan päällä missä tahansa LUMME-kirjastossa tai soittamalla mihin tahansa LUMME-kirjastoon Ristiinaa lukuun ottamatta. Lainojen uusintamahdollisuus koskee aineistoa, johon ei kohdistu varauksia.

Aineistoa voi sulun aikana palauttaa mihin tahansa LUMME-kirjastoon Ristiinaa lukuun ottamatta. Lähimpänä sijaitsevat Mikkelin pääkirjasto, Anttolan kirjasto, Suomenniemen kirjasto ja Otavan kirjasto (huom. kesäsulku Otavassa 7.8. asti). Lähimmät asiointipisteet löytyvät niin ikään Mikkelistä (Virastotalon asiointipiste), Anttolan kirjastosta ja Suomenniemen kirjastosta.

Jos sinulla on varauksia, joiden noutopaikkana on Ristiinan kirjasto, voit vaihtaa varauksesi noutopaikan Lumme-verkkokirjastossa tai olemalla yhteydessä mihin tahansa LUMME-kirjastoon Ristiinaa lukuun ottamatta. Varausten noutopaikaksi voi valita minkä tahansa LUMME-kirjaston.

Tavoitteena on, että pääsemme elokuun aikana siirtämään aineistoa uuteen kirjastoon Ristiinan koulukeskukselle ja avaamaan uuden kirjaston syyskuun aikana. Uuden kirjaston avaamisesta tiedotamme myöhemmin erikseen.

Lisätietoja LUMME-kirjastojen ja asiointipisteiden aukioloajoista ja sijainneista: http://Mikkelin seutukirjasto

https://www.mikkeli.fi/sisalto/ota-yhteytta/asiointipisteet

Nähdään uudessa kirjastossa!