Mikkelin seutukirjasto – mukana arjessa etänäkin!

Tule mukaan Tietotunnille! (ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot näillä sivuilla). Tulossa mm. opastusta Lumme-verkkokirjaston käytöstä ja verkkopalaverin koollekutsumisesta sekä pilvipalveluista.

Verkkolukupiiri aloitti 24.2. ja keskustelu oli vilkasta. Lisääkin mukaan mahtuu, tervetuloa mukaan sinulle sopivalla tapaamiskerralla! Lisätiedot ja verkkolukupiirin kokoontumispäivät löydät tältä sivulta.

Lukuneuvoja palvelee Sinua joka mietit mitä lukisit seuraavaksi! Kun hyllyillekään ei nyt pääse etsimään mieluista luettavaa, kokeilepa, mitä lukuneuvoja suosittaisi! Kirjat voi pyytää myös varattavaksi ja näin noudettavaksi myös rajoitettuna asiointiaikana. Lisätietoja Lukuneuvojasta löydät tältä sivulta.