Mirja-auto tuo pop up-kirjaston 30.5. saakka Rantakeitaalle

Viimeinen Rantakylän pop up- kirjasto ma 30.5. Syyskausi alkaa 5.9.

Kevätohjelma

Voit katsoa ja tulostaa aikataulun täältä Loppukevään aikataulu (pdf),

Rantakeitaan urheilutalolla järjestetään pop up –kirjasto 14.3. alkaen joka maanantai kello 13.00-17.00 paitsi 18.4. (pääsiäismaanantai).  

Rantakeitaan pop up –kirjastosta voi noutaa varauksia. Verkkokirjastosta varausta tehtäessä varauksen noutopaikaksi valitaan Rantakeidas/Liikkuvat palvelut.  

Rantakeitaassa on mukana vaihtuva kokoelma aikuisten- ja lastenaineistoa painottuen uutuuskirjoihin.

Rantakeitaan kahviotiloissa on asiakkaiden käytössä kahvilan aukioloaikoina lehtienlukupääte, jolta voi lukea sanoma- ja aikakauslehtiä ePress- ja eMagz-palvelujen runsaasta valikoimasta.

Liikkuvat palvelut jatkavat kirjastopalvelujen vientiä Rantakylän, Kalevankankaan, Sairilan ja Lähemäen seudun kouluille. Lähemäen alueen kouluja (Peitsari, Launiala, Lähemäki ja Tuppura) palvellaan kerran kuussa Peitsarin koululla (Paukkulan Artium-rakennus).

Liikkuvien palvelujen palveluvalikoimaan kuuluu useita etänä toteutettavia toimintoja.

  • Lasten- ja nuortenkirjaesittely 3.5. Klo 18.00 . Mari Karvonen esittelee kevään kirjauutuuksia. Tilaisuus on suunnattu pääasiassa vanhemmille ja opettajille, mukaan voi myös tulla kaikki lukemisesta kiinnostuneet lapset ja nuoret.
  • Kirjaesittely 26.4. klo 18.00. . Riia Marttinen esittelee nostoja kevään aikuisten kirjoista.
  • Verkkolukupiiri. Verkkolukupiiri kokoontuu keväällä kolme kertaa. Lukupiiri on kaikille avoin. Tarkemmat tiedot kirjaston verkkosivuilta. Kokoontumispäivät: 23.2., 30.3. ja 27.4. klo 17.30. 

Kirjastopolku

  • Liikkuvat palvelut toteuttavat 7.-luokkalaisille suunnatut kirjastopolun mukaiset kirjavinkkaukset etänä 17.2. ja 22.2. Etävinkkaukseen voivat osallistua kaikki Mikkelin seutukirjaston alueen 7.-luokat.
  • 3.-luokkalaisten kirjavinkkaukset toteutetaan kirjastopolkuaikataulun mukaisesti.

Päiväkodit

  • Vierailuista sovitaan suoraan päiväkotien kanssa.

Mikkelin Setlementti ry - Uutisia ja uutisankkoja

  • Uutisia ja uutisankkoja kokoontuu Mikkelin Setlementissä 20.1., 17.2., 24.3. ja 21.4.. Keskustellaan uutisista ja ajankohtaisista ilmiöistä ja tutustutaan erilaisiin uutislähteisiin ja tiedonvälityskanaviin. 

Ota yhteyttä

Liikkuvat kirjastopalvelut:

  • kirjastonhoitaja Mari Karvonen p. 050 3117485
  • kirjastonhoitaja Riia Marttinen p. 050 3117487

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi[at]sivistys.mikkeli.fi

Liikkuvien palvelujen verkkosivu.