Kirjaston kulttuurikahvila palaa kesätauolta

Kirjaston ja Kulttuurin unelmavuoden kulttuurikahvila palaa kesätauolta torstaina 11.8. Tuttuun tapaan kulttuuria ja kahvia on tarjolla pääkirjaston yläaulassa. Kahvituksesta huolehtii Elämäni Eläimet Ry.

Kulttuurikahvila-toiminta käynnistettiin maaliskuussa Kulttuurin unelmavuosi 2022 -hankkeen ja Mikkelin pääkirjaston yhteistyönä. Kulttuuria ja kahvia on tarjolla säännöllisesti kerran kuussa, koko vuoden ajan pois lukien kesäkuukaudet.

Kulttuurikahvila tarjoaa ihmisille mahdollisuuden nauttia paikallisten kulttuurin ja taiteen tekijöiden esityksistä ja tuotoksista lämpimän kahvikupposen äärellä. Ohjelmapuolella on mukana niin musiikkia kuin teatteria. Ohjelma käynnistyy Tiina Bolzin ja Jani Luoman musiikilla. Heiltä kuullaan kaksi settiä klo 14.30 ja 15.30. Näyttelijä Pauliina Hukkasen Avomielinen Anneli hauskuuttaa ja viihdyttää katsojia jopa kaksi kertaa. Avomielisen Annelin esitykset nähdään klo 16.30 ja 17.30. Kahvilan aikana mukana menossa on myös Mikkelin Teatteri.

Kulttuurikahvilan tavoitteena on rikastuttaa kirjaston tapahtumatarjontaa sekä tarjota matalankynnyksen kulttuurikokemuksia. Se on tarkoitus juurruttaa osaksi kirjaston toimintaa myös Kulttuurin unelmavuoden jälkeen.

Kulttuurikahvilaan on vapaa pääsy. Kahvilan tuotteet ovat omakustanteiset.

Aikataulu:

klo 14.30 Tiina Bolz&Jani Luoma

klo 15.30 Tiina Bolz&Jani Luoma

klo 16.30 Pauliina Hukkanen: Avomielinen Anneli

klo 17.30 Pauliina Hukkanen: Avomielinen Anneli

Vuoden muut kulttuurikahvilat järjestetään 8.9., 13.10., 10.11. ja 8.12.

Kulttuurin unelmavuoden tavoitteina ovat kulttuurin saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen, kulttuuri-, taide- ja tapahtuma-alan tekijöiden työllistäminen sekä hyvinvoinnin lisääminen alueella. Hanke edistää kokonaisvaltaisesti sosiaalista, kulttuurista ja taloudellista kestävyyttä. Hankkeen rahoittavat Etelä-Savon maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta sekä Mikkelin kaupunki.

Kirjaston ja kulttuurin unelmavuoden elokuun kulttuurikahvilassa esiintyvät torstaina 11.8. Tiina Bolz & Jani Luoma, sekä nähdään Pauliina Hukkasen "Avomielinen Anneli" -musiikkikomedia esitys. Mukana menossa myös Mikkelin Teatteri.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!