Kotikirjaston muutos (lakkautettujen kirjastojen asiakkaat)

Kirjastojärjestelmässä kotikirjasto tarkoittaa ensisijaista asiointikirjastoa ja asiakkaan varausten ensisijaista noutopaikkaa. Olemme 7.8. ohjelmallisesti muuttaneet Kalevankankaan, Lähemäen ja Rantakylän kirjastojen asiakkaiden kotikirjastoksi Mikkelin pääkirjaston.

Asiakkaat, jotka asioivat vastaisuudessa aktiivisemin jossain muussa kirjaston toimipisteessä voivat pyytää kotikirjaston vaihtoa seuraavalla asiointikerralla kirjastossa.

Verkkokirjaston (Lumme-Finnan) puolella asiakkaan tulee kuitenkin itse vaihtaa ensisijainen varausten noutopaikka. Tämä tapahtuu Omat tiedot -> ensisijainen noutokirjasto-listauksesta (valitaan se kirjasto mistä varaukset halutaan yleensä noutaa. Tehty valinta säilyy oletuksena mikäli asiakas ei sitä itse uudelleen vaihda.