Kirjastot suljettuina ti 7.6.- ke 8.6. kirjastojärjestelmän versiovaihdon vuoksi

Myös verkkokirjasto Lumme-Finna ja omatoimikirjastot ovat pois käytöstä, eikä kirjaston e-aineistoja voi käyttää.

Käyttökatko johtuu Koha-kirjastojärjestelmän versionvaihdosta ja koskee kaikkia Suomen yleisiä Koha-kirjastojärjestelmää käyttäviä kirjastoja.

Lainojen eräpäiviä tai varattujen aineistojen noutopäiviä ei tule sulkupäiville, mutta asiakkaille ei lähde sähköposti-ilmoitusta lähestyvästä eräpäivästä tiistain tai keskiviikon aikana, joten kirjastot kannustavat asiakkaita seuraamaan itse eräpäiviä tavallista tarkemmin.

Mikkelin pääkirjaston lehtisali palvelee tiistaina ja keskiviikkona kello 9-16 vain lukusalina, ja asiointipistepalveluita tarjoavat kirjastot palvelevat asiointipisteasioissa kesäaukioloaikojen mukaisesti.

Sulku koskee kaikkia Lumme-kirjastoja. Lumme-kirjastoja ovat Enonkosken, Juvan, Mikkelin, Mäntyharjun, Pieksämäen, Savonlinnan, Toenperän ja Varkauden kirjastot.