Kirjaston tiloja on avattu normaalimpaan käyttöön

Ma 1.6.2020 alkaen Mikkelin seutukirjaston toimipaikat avautuivat rajoitetuin aukioloajoin, jotka ovat voimassa 9.8. saakka. Kirjastojen omatoimikäyttöä ei ole toistaiseksi, koska hygienia- ja turvallisuussääntöjen noudattamista ei voida valvoa.

Kirjastoissa noudatetaan yleisiä ohjeistuksia, minkä vuoksi esimerkiksi asiakastietokoneista vain osa on käytettävissä pikaista asiointia varten. Lehtienlukualueet ovat käytössä rajoitetuin asiakaspaikoin. Turvavälien pitämistä kirjastojen tiloissa varmistetaan sekä opastein että istumapaikkoja vähentämällä.

Lainaus- ja palautus on suositeltavaa hoitaa automaattien kautta, myös aineistojen varaamista verkkokirjaston kautta suositellaan. Maksujen käsittelyssä suositaan verkkokirjaston kautta maksamista tai korttimaksua.

Omasta ja muiden turvallisuudesta huolehtien kirjastoon tulisi saapua vain terveenä.

Tarkista kirjastojen kesän aukioloajat ja yhteystiedot niiden verkkosivulta.