Kirjaston tiloja on avattu normaalimpaan käyttöön

Mikkelin seutukirjaston syksyn aukioloajat on vahvistettu ja ne ovat voimassa näillä näkymin 10.8. – 13.9.2020. Myös omatoimiaikoja on otettu käyttöön.

Kirjastoissa noudatetaan yleisiä ohjeistuksia, minkä vuoksi esimerkiksi asiakastietokoneista vain osa on käytettävissä pikaista asiointia varten. Lehtienlukualueet ovat käytössä rajoitetuin asiakaspaikoin. Turvavälien pitämistä kirjastojen tiloissa varmistetaan sekä opastein että istumapaikkoja vähentämällä.

Lainaus- ja palautus on suositeltavaa hoitaa automaattien kautta, myös aineistojen varaamista verkkokirjaston kautta suositellaan. Maksujen käsittelyssä suositaan verkkokirjaston kautta maksamista tai korttimaksua.

Omasta ja muiden turvallisuudesta huolehtien kirjastoon tulisi saapua vain terveenä.

Tarkista kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot niiden verkkosivulta.