Kirjastot avoinna lähes normaalisti (päivittyvä tiedote päivitetty 6.5.)

6.5. päivitys:

Omatoimipalvelut voidaan avata lähi- ja seutukirjastoissamme

huomisesta (pe 7.5.) alkaen, joka arkipäivä ma – pe klo 9 – 20! La-su omatoimiaikoja ei vielä avata.

Kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontui 3.5.2021 kokoukseensa ja teki linjauksia kaupungin toiminnoista.

3.5.2021 tehdyt häiriötilanteiden johtoryhmän päätökset ovat:

Mikkelin seutukirjaston toimipisteet
Kirjastoissa maksimihenkilömäärä on 50 henkilöä 3.5. alkaen. Lisäksi kirjastojen tulee huomioida hygienia- ja maskiohjeistukset sekä turvaetäisyydet (kahden metrin turvavälit).

Pääkirjaston itsepalvelutunti on jo 4.5. alkaen käytössä eli ma-la klo 9-10.

Pääkirjaston lehtisali, ja musiikki- ja nuortentila on avoinna. Maakuntakokoelmahuone, lukusali, Tiennet ja neuvottelutila ovat 5.5. alkaen avoinna tilakohtaisin henkilörajoituksin (turvavälit toteuduttava). Mikkeli-sali ei ole vielä käytössä.

• ei ryhmäkäyntejä, ei tapahtumia
  • Liikkuvat palvelut eli Mirja-auto ei lähde enää kevään aikana liikkeelle pop-up kirjastoihin.