Kirjastot avoinna lähes normaalisti (päivittyvä tiedote, päivitetty 17.6.)

Omatoimi- ja itsepalveluajat

Pääkirjasto toimii itsepalveluna ma-pe klo 9-10. Myös kesälauantaisin pääkirjaston 1. kerros on itsepalvelukäytössä klo 10-14.

Omatoimipalvelut ovat lähi- ja seutukirjastoissamme joka arkipäivä ma – pe klo 9 – 20! La-su omatoimiaikoja ei vielä avata.

Pääkirjaston lehtisali, ja musiikki- ja nuortentila on avoinna. Maakuntakokoelmahuone, lukusali, Tiennet ja neuvottelutila ovat avoinna tilakohtaisin henkilörajoituksin, turvavälit toteutuen.

Tarkemmat tiedot aukioloaikasivulla.

Korona-ajan suositukset

Kirjastot huomioivat hygienia- ja maskiohjeistukset sekä turvaetäisyydet.

Mikkelin kaupunki suosittelee, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttäisivät kirurgista kasvomaskia joukkoliikenteessä ja kodin ulkopuolisissa kohtaamisissa, silloin kun turvaväleistä ei voida huolehtia. Maskien lisäksi kaupunki muistuttaa huolehtimaan käsihygieniasta.