Jukurien juhlavuoden kausikortteja saa lainaan kahdeksasta kirjastosta

Jukurit tarjoaa kausikorttejaan lainattavaksi tällä kaudella peräti kahdeksasta Mikkelin seudun kirjastosta, kun viime kaudella Mikkelin pääkirjaston kanssa aloitettu yhteistyö laajenee ympäryskuntiin.

Ensi viikolla alkavan Liiga-kauden kausikortteja on siten tarjolla jatkossa myös Kangasniemen, Hirvensalmen, Pertunmaan, Puumalan, Juvan ja Mäntyharjun kirjastosta sekä Pieksämäen pääkirjastosta. Jokaisessa kirjastossa on saatavilla kaksi seisomapaikkakorttia.

Kortit ovat kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin, ja kausikortti voi olla kerralla lainassa viikon ajan. Se kattaa yleensä yksi tai kaksi Jukurien kotiottelua. Kausikorttia ei voi varata eikä sen lainaa uusia.

Voit katsoa korttien saatavuuden tästä (linkki Lumme-Finnaan) .

Jukurit oli ensimmäinen Liiga-joukkue, joka toi kausikortit kaikkien ulottuville paikallisen kirjaston kautta.
– Saimme viime vuodesta todella hyvää palautetta, ja kortteja on kyselty runsaasti jo ennen kauden alkua. Halusimme nyt tarjota yhä useammalle mahdollisuuden tulla tapahtumiimme ja olla sillä tavoin mukanamme 50-vuotisjuhlakaudellamme, kertoo Jukurien tapahtuma- ja markkinointivastaava Kristiina Tiippana.

Vaikka koronavirus vaikuttaa monin tavoin tapahtumien järjestämiseen, Jukurien ottelutapahtumasta halutaan tehdä poikkeusaikoinakin mahdollisimman elämyksellinen.
– Ottelutapahtuman suunnittelussa kaiken keskiössä on turvallisuus, ja siihen kiinnitetään valtavan paljon huomiota. Haluamme tarjota poikkeuksellisen arjen keskellä turvallisen hengähdyshetken ja aitoja urheiluelämyksiä, joita moni on varmasti ehtinyt jo kaivata. Urheilun seuraaminen paikan päällä kaikkine äänineen, tuoksuineen ja tunteineen on kuitenkin aina erilainen elämys kuin kotisohvalta käsin, Tiippana sanoo.

Jukurien kotiottelut käynnistyvät lauantaina 3.10. Ikioma Areenalla JYPiä vastaan. Ottelukalenteri on katsottavissa kokonaisuudessaan tästä.

Mikkelin seutukirjasto

• Pääkirjasto