Hulivilikarnevaalien Satuseikkailu pääkirjastolla pe 1.7.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden tuottama Hulivilikarnevaali täyttää kesällä 2022 kolmekymmentä vuotta!

Hulivilikarnevaalit on viikon mittainen kulttuuritapahtuma 0-13 vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Jokaisella tapahtumapäivällä on oma teemansa ja paikkansa ja lähes kaikki tapahtumassa on pääsymaksutonta.

Katso runsas ohjelmatarjonta Hulivilikarnevaalien verkkosivulta.

Kirjastolla tapahtuu:

• Pe 1.7. klo 10-19 Lego-rakennustapahtuma pääkirjaston Mikkeli-salissa. Tule mukaan rakentamaan Legoilla, Minecrafteilla, Duploilla.
  • Pe 1.7. klo 16-19 pääkirjastolla Satuseikkailu. Eevert haastaa kaikki pukeutumaan satuhahmoiksi! Kaikki satuhahmot ansaitsevat pienen palkinnon.
  • Pe 1.7. klo 16 pääkirjaston lastenosastolla Mikkelin kaupunginorkesterin konsertti.
  • Pe 1.7. klo 16.30 ja klo 17.45. Satusävellys-työpajat pääkirjastolla. Uulun Liikkuva lastenkulttuurikeskus. Alle 5-vuotiaat aikuisen kanssa.
  • Pe 1.7. klo 17 ja 18 pääkirjaston pihalla Loiskis Trio.
  • Pe 1.7. klo 16-19 pääkirjaston pihalla Lukumaraton. Luetaan yksi lukija kerrallaan koko kolmetuntisen tapahtuman ajan teemana sadut. Luettava materiaali odottaa valmiina.
  • Pe 1.7. Lisäksi:
    • Kirjainten ongintaa suihkulähteellä
    • Hulivilihaikuja nopilla
    • Kirjainonnenpyörä
    • Onnelliset aakkoset -näyttely
  • Pe-la 1.-2.7. Pehmolelujen yökylä ks. oma sivu.
  • PERUTTU Pe 1.7. Lukukoirien tapaaminen liian kuuman sään vuoksi.
  • PERUTTU La 2.7. Mikkeli-puistossa klo 9-14 kirja-auto Mirja ja pop up -kirjasto.

Tule mukaan seikkailuun!