Lukupiirit siirtyvät syksyyn – tutustu kirjallisuuslinkkeihin!

Kirjaston lukupiirit on peruutettu keväältä, mutta niitä pyritään jatkamaan tuttuun tapaan syksyllä. Sillä välin voit löytää kiinnostavaa kirjallisuuskeskustelua esimerkiksi näiden linkkien kautta. Seuraathan myös kirjaston some-kanavia.

• Kirjastokaistalta löydät kirjallisuus- ja kirjastoaiheisia videoita
  • Kirjasampo-sivustolta löydät kokoomalistan kirjallisuusblogeista sekä paljon muuta kirjallisuuteen ja kirjailijoihin liittyvää tietoa.
  • Ylen Lukupiiri-ohjelma tarjoaa kirjallisuuskeskusteluja Radio 1 -kanavalla.
  • Kirjailijat karanteenissa – kirjapuhetta kirjailijoiden ja kirjaston henkilökunnan vuoropuheluna Vaasan kaupunginkirjaston sivuilla
  • Kirjasto-live – Oulun kaupunginkirjaston lähetys on seurattavissa arkipäivisin ja tallenteet löytyvät Youtubesta
  • Kulttuuriohjelmaa kaikenikäisille Oodi-kirjastosta. Lähetykset ovat seurattavissa Kirjastokaista.fi:n Live-kanavalla sekä Helsinkikanava.fi:ssä, jonne tallenteet myös kertyvät osioon: Kulttuuri
  • Suosittelija blogi – Vantaan kaupunginkirjasto tarjoaa vinkkejä live-tapahtumiin päiväkohtaisessa kalenterissa.

Lukupiirien oma verkkosivu.