Syksyn lukupiirit

Kirjastojemme lukupiirit käynnistyvät pikkuhiljaa. Korona-aika vaikuttaa esimerkiksi siten, että osaan lukupiireistä ilmoittaudutaan ennakkoon, jotta tiloissa voidaan varmistaa turvavälit.

Pääkirjaston päivälukupiiri

Pääkirjastolla kokoonnutaan jakamaan lukuelämyksiä sekä keskustelemaan kiinnostavista kirjoista Päivälukupiirissä. Lukupiiri kokoontuu syksyllä kolme kertaa, eli tiistaisin 13.10., 17.11. ja 15.12. klo 15:00-16:30. Maksimiosallistujamäärä syyskaudella on 10 henkilöä, joten ilmoittauduthan ennakkoon verkkolomakkeella tai kirjastoon.

Ensimmäisen kerran 13.10. kirjana on Orhan Pamuk: Punatukkainen nainen (2019)

Osallistuminen ei edellytä kirjan lukemista, mutta keskustelusta saa enemmän irti, jos kirjan on lukenut. Kokoontumispaikkana on tuttuun tapaan toisen kerroksen maakuntakokoelmahuone.

Anttolan kirjaston lukupiiri

Lukupiiri kokoontuu Anttolan kylätalolla (entinen Osuuspankin talo) ti 27.10. klo 14.00. Lukupiirin vetäjänä toimii Leena Kontinen. Lukukirjana Juhani Karilan Pienen hauen pyydystys.

Haukivuoren lukupiiri

Kaikille avoin lukupiiri kokoontuu seuraavan kerran torstaina 15.10. klo 18.15. Luettavaksi kirjaksi valittu Aleksis Kiven Seitsemän Veljestä.

Pertunmaan lukupiiri

Pertunmaan lukupiiri kokoontuu 19.9. klo 19.00 alkaen joka kolmas viikko Pertunmaan kirjastossa. Toiminta on Itä-Hämeen kansalaisopiston toimintaa.

Suomenniemen lukupiiri

Kaikille avoin lukupiiri kokoontuu syksyllä 2020 maanantaisin 21.9., 12.10. ja 16.11. klo 12.30 Suomenniemen kirjastossa.

Katso tarkemmin Lukupiirien verkkosivu. Tervetuloa mukaan jakamaan lukukokemuksia ja keskustelemaan kirjoista lukupiireissä!