Lukupiirit käynnistyvät

Kirjastojemme lukupiirit käynnistyvät pikkuhiljaa. Korona-aika vaikuttaa esimerkiksi siten, että osaan lukupiireistä ilmoittaudutaan ennakkoon, jotta tiloissa voidaan varmistaa turvavälit.

Pääkirjaston päivälukupiiri

Pääkirjastolla kokoonnutaan jakamaan lukuelämyksiä sekä keskustelemaan kiinnostavista kirjoista Päivälukupiirissä. Lukupiiri kokoontuu syksyllä kolme kertaa, eli tiistaisin 13.10., 17.11. ja 15.12. klo 15:00-16:30. Maksimiosallistujamäärä syyskaudella on 10 henkilöä, joten ilmoittauduthan ennakkoon verkkolomakkeella tai kirjastoon.

Ensimmäisen kerran 13.10. kirjana on Orhan Pamuk: Punatukkainen nainen (2019)

Osallistuminen ei edellytä kirjan lukemista, mutta keskustelusta saa enemmän irti, jos kirjan on lukenut. Kokoontumispaikkana on tuttuun tapaan toisen kerroksen maakuntakokoelmahuone.

Pertunmaan lukupiiri

Pertunmaan lukupiiri kokoontuu 19.9. klo 19.00 alkaen joka kolmas viikko Pertunmaan kirjastossa. Toiminta on Itä-Hämeen kansalaisopiston toimintaa.

Suomenniemen lukupiiri

Kaikille avoin lukupiiri kokoontuu syksyllä 2020 maanantaisin 21.9., 12.10. ja 16.11. klo 12.30 Suomenniemen kirjastossa.

Katso tarkemmin Lukupiirien verkkosivu.