E-asiakkuus mahdollistaa e-aineistojen käytön poikkeusaikana

Kirjasto tarjoaa monipuolisesti e-aineistoja käyttöösi myös kun kirjaston palvelut on rajoitettuja. Mikäli et ole aiemmin ollut kirjaston asiakas tai sinulla ei ole kirjastokorttiin liitettyä pin-koodia tai olet sen unohtanut, voit tulla kirjaston e-asiakkaaksi!

Tietoturvasyistä emme voi antaa unohtunutta pin-koodia tai uutta kirjastokorttia sähköpostitse/puhelimitse. Voit kuitenkin saada väliaikaisen e-asiakkuuden kirjaston e-aineistojen käyttöä varten. Ota yhteyttä kirjastoosi puhelimitse ja varaudu kertomaan koko nimesi, kotiosoitteesi, syntymäaikasi sekä sähköpostiosoitteesi. Saat tunnukset, joilla voit käyttää e-aineistoja.

Nämä tunnukset ovat voimassa vain poikkeusaikana. Kun kirjastot jälleen avataan, – näillä näkymin 1.6. – väliaikaiset tunnukset poistetaan järjestelmästä. Väliaikaisilla tunnuksilla ei voi tehdä varauksia Lumme-verkkokirjastossa eikä lainata fyysistä aineistoa.

Voit tiedustella asiaa omasta kirjastostasi. Osoitteesta lumme.finna.fi löytyvät kirjastojen yhteystiedot sekä linkit etänä käytettäviin e-aineistoihin.

Mikkelin seutukirjaston etäasiakaspalvelu tarjoaa poikkeusaikana neuvontaa puhelimitse ma-pe klo 10.00-16.00, p. 050 311 7480.