Digiopastusta Anttolassa ja Ristiinassa mediataitoviikolla 6.-12.2.

Helmikuun 6.-12.2. vietetään taas Mediataitoviikkoa ja sen kunniaksi vapaaehtoiset digiopastajat jalkautuvat myös Anttolan ja Ristiinan kirjastoihin.

• Anttolan kirjasto ma 6.2. klo 13-15
  • Ristiinan kirjasto ke 8.2. klo 13-15

Opastajat ovat Mikkelin vapaaehtoistoimijoiden  vertaisohjaajia, jotka antavat henkilökohtaista opastusta juuri sinun digiongelmaasi. Voit piipahtaa opastuksessa esim. oman älypuhelimesi, tablettisi tai kannettavasi kanssa tai hyödyntää kirjaston tietokoneita. Tervetuloa!

Lisätietoa pääkirjaston opastuksesta digiopastuksen verkkosivulla.

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Mediataitoviikkoa vietetään ympäri maata helmikuun toisella viikolla erilaisten kampanjoiden, tempausten ja toimintojen merkeissä. Mediataitoviikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, ja se suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kymmenien kansallisten organisaatioiden kanssa. Se on myös osa kansainvälistä Safer Internet Day -kampanjaa.

Lisätietoa Mediataitoviikon verkkosivulla.

Valokuva: Ritva Valjakka