Ylellä ohjelmia Suomen kirjastoista, Kirjasto auki -radiosarja alkoi 8.11. ja muuta mielenkiintoista

Torstaina 8.11. käynnistyy Kirjasto auki!. Ohjelmakokonaisuus alkaa Minna Joenniemen Kijrasto auki! -radiosarjalla, joka kuullaan Yle Radio 1:ssä torstaisin klo 17.10. Kaikki neljä osaa löytyvät heti Yle Areenasta. Torstaina ilmestyy myös sarjaan liittyvä verkkoartikkeli Kulttuuricocktailin sivuilla.

Sunnuntaina Yle Teema haastaa Facebookissa suomalaiset kertomaan kirjastotarinoita, joista parhaita kuullaan Kirjastolle kiitos -puhelinkontaktiohjelmassa lauantaina 1.12. Haasteeseen liittyvä artikkeli julkaistaan jo perjantaina. Sitä saa jakaa.

Ensi viikolla julkaistaan Yle Areenassa minidokumentteja kirjaston vähän harvinaisemmista ulottuvuuksista nimellä Kirjastotarinoita.

Kirjasto auki! päättyy Oodin avajaisviikolla ti 4.12. Yle Teemalla esitettävään dokumenttiin Kohti tulevaisuuden kirjastoa. Teema näyttää myös su 9.12. myös dokumentin Ex Libris- The New York Public Library.