Voit nyt maksaa myöhästymismaksut verkossa

Monet asiakkaat ovat toivoneet mahdollisuutta maksaa kirjastomaksuja myös verkossa. Nyt voimme tarjota myös tältä osin joustavampaa asiakaspalvelua, kun verkkokirjastossa voi lainojen uusimisen ja varausten teon lisäksi hoitaa myös myöhästymismaksut kuntoon.

Lumme-Finna-verkkokirjastossa voi maksaa kirjastomaksuja verkkomaksuna. Näet verkkokirjaston Maksut-kohdassa itsellesi kertyneen saldon ja voit halutessasi maksaa sen heti pois oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Aineiston korvausmaksuja eikä laskutukseen menneitä maksuja voi hoitaa verkon kautta, vaan ne on maksettava kirjastoissa paikan päällä. Verkkomaksamisen käyttöönotosta huolimatta kirjastomaksut voi jatkossakin maksaa myös kirjastoissa.