Mikkelin kaupunginkirjaston suositut harrastepiirit jatkuvat myös ensi vuonna!

Vuodenvaihde lähestyy ja kirjastossa suunnitellaan jo kovalla tohinalla ensi vuoden toimintaa. Monet tutut harrastepiirit, kuten Taidemusiikkiklubi ja lukupiirit, jatkuvat myös kevätkaudella. Myös esimerkiksi avoin lava ja kirjallisuuspiiri Lukulanka saavat jatkoa.

Lasten satutunteja vietetään pääkirjastossa edelleen keskiviikkoisin klo 9.30-10.15 joka keskiviikko. Vuoden viimeinen satutunti vietetään 17.12. ja joulutauolta palataan jälleen 14.1. Katso lisää joulunseudun ja uuden vuoden kuulumisia kotisivuiltamme. Myös lähi- ja seutukirjastoissamme on alkuvuoden aikana paljon erilaista toimintaa ja tapahtumia.

Uusi vuosi tuo muutoksia Haukivuoren kirjastoon, kun yhteispalvelupiste muuttaa kirjaston tiloihin. Haukivuoren yhteispalvelupiste toimii nykyisissä tiloissaan vielä 19.12. saakka. Uusittu yhteispalvelupiste avaa ovensa kirjastolla 12.1.2015. Yhteispalvelupisteen aukioloajat muuttuvat kirjaston kanssa yhtenäisiksi.

Mikkelin kaupunginkirjasto - Etelä-Savon maakuntakirjasto laskeutuu joulunviettoon ti 23.12., jolloin kaikki kirjastomme ovat avoinna klo 10-16. Joulunseudun ajan 24.12.-28.12. kirjastomme ovat kiinni. Uudenvuodenaattona 31.12. ja loppiaisaattona kirjastomme ovat auki klo 10-16. Juhlapyhinä kirjastot ovat kiinni.

Kirjastoauto lomailee 22.12. alkaen. Takaisin reiteille palataan loppiaisen jälkeen 7.1., jolloin auto ajaa aamulla koulureittinsä ja illalla parillisen viikon iltavuororeitin.