Kesäkuun kirjastoterveiset

*KIRJASTO TIEDOTTAA*

Safari-selain ja Lumme-verkkokirjasto

Joillakin asiakkaillamme on ollut ongelmia esimerkiksi lainojen uusimisessa Safari-selaimella (iPadit, iPhonet). Tällöin kannattaa kokeilla jotain muuta selainta. Lumme-verkkokirjasto toimii hyvin esimerkiksi Puffin-, Firefox- ja Chrome- selaimilla.

*KIRJASTOSSA TAPAHTUU*

Poistokirjatempaus Rantakylässä:

Rantakylän kirjaston poistokirjatempaus pe 17.6. klo 10-16. Tule keräämään kassillinen lomalukemista halvalla!

Säkkijärvi-lehden juhlanäyttely

pääkirjaston aikuistenosastolla 8.-26.6. Lehti vietti 70-vuotisjuhlansa maaliskuussa 2015 ja on vanhin sodan jälkeen perustettu siirtokarjalainen lehti.

Lukukoira Aatu vierailee Otavan kirjastossa 14.6 klo 15. Lukuaikoja voi varata Otavan kirjastolta.

*KIRJASTOLLA TAVATAAN*

SATUTUNNIT

Kesätauolla

AVOIN LAVA

Kesätauolla

LUKUPIIRIT

Pääkirjaston lukupiirit jatkavat jälleen syksyllä.

TIETOTUNNIT

Tietotunnit jatkuvat jälleen syyskuussa.

MIKKELI-SALI & ASUKASTUPA

Asukastupa jatkuu jälleen syksyllä 2016.

*NÄYTTELYT JA VINKIT*

Ristiinan kirjastossa "Seitsemän vuotta lukemisen lumoa" kansalaisopiston lukupiirikurssin näyttely Ristiinan kirjastossa 2.5. - 31.7.2016. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina ma ja to klo 13-19 ja ti, ke ja pe klo 10-16. Tervetuloa!

Puumalan kirjastossa  Manna Kannisen ja Marjut Kaplas-Knuuttilan Maalauksia -näyttely 1.6. - 31.8.2016. Lisätietoja kirjastosta, p. 0447945594.

Rantakylän kirjastossa 6.-17.6 kuvataiteilija Sirpa Svahn-Kumpulaisen taidenäyttely

Haukivuoren kirjastossa Aira Kaunin akvarellinäyttely 6.6.- 12.8.

Kuukausinäyttelyissä pääkirjaston aikuistenosastolla Puutarhatunnelmia ja musiikkikirjastopalveluissa Saksalaista musiikkia. Tule löytämään uutta luettavaa ja kuunneltavaa!

Seuraa meitä: Twitterissä Facebookissa Instagramissa Blogia