Ajankohtaista Mikkelin kirjastosta joulun alla

Joulunajan ja uuden vuoden poikkeavat aukioloajat:

Jouluviikolla kirjastomme palvelevat 23.12. klo 10-16. Kirjastot hiljenevät jouluksi ja ovat kiinni 24. – 26.12.2013. Kirjastoauto ei kierrä reiteillä 23.12.2013 – 6.1.2014.

Kirjastoautoa lukuun ottamatta palvelemme jälleen 27.12. alkaen kunkin kirjaston tavanomaisten aukioloaikojen mukaan.

Uudenvuoden aattona tiistaina 31.12. kirjastomme ovat avoinna klo 10-16 ja 1.1.2014 kaikki kirjastomme ovat kiinni. Loppiaismaanantaina 6.1.2014 kirjastot ovat myös kiinni.

Virkisty monipuolisesti kirjastokäynnillä

Rantakylän kirjaston ohella lämpimien juomien automaatti on nyt myös pääkirjastossa. Maista espressoa, cappuccinoa, teetä, kaakaota ym. Kaikkien juomien hintana on 0,70 € /annos. Löydät automaatin pääkirjaston toisesta kerroksesta entisen kahvilan tilasta. Voit maksaa juoman 5 snt – 2 € kolikoilla. Jos sinulla ei tasarahaa ole, maksa isommalla summalla ja automaatti antaa vaihtorahat.

Muita uutisia:

• Mikkelin kaupunginkirjastolle on laadittu kokoelmapolitiikka, jossa on selvitetty miten kokoelmaa kehitetään hankinnoin, mitä seikkoja painotetaan hankinnoissa sekä poistoissa ja varastoinnissa. Tutustu kotisivuillamme http://kirjasto.mikkeli.fi/.

• Olethan huomannut, että voit nyt Web-Origon aineistohaussa tehdä varauksen ja valita haluamasi Mikkelin kirjaston noutopaikaksi. Yhteinen varausjono koko kaupunginkirjaston alueella on ollut kokeilukäytössä viime kesästä saakka. Tällä on saatu kokoelma paremmin kiertämään ja eri toimipisteiden väliset uutuuksien jonoerot poistettua.

• Mikkeli-salin hinnoitteluperusteita on muutettu ja uudet hinnat astuvat voimaan 1.1.2014. Salin vakiohintaan kuuluu peruskalustus, muutostöistä lisäveloitus. Vuodella 2014 on jo erittäin paljon varauksia, mutta aina kannattaa tarkistaa tilan saatavuus pääkirjastosta. Uudet hinnat ja ehdot päivitetään kotisivuillemme ensi vuoden alussa.

Kirjastolaiset toivottavat  hyvää  joulua  ja onnekasta uutta vuotta 2014, jolloin Mikkelin kaupungin kirjasto viettää 150-vuotisjuhlaa.

Ps. Vielä ehtii muistella kirjastokokemuksia, tallentaa tarinoita yms. kirjastoihimme liittyvää.  Muistelulomakkeen saa kirjastoistamme tai voit tulostaa sen kotisivuiltamme http://kirjasto.mikkeli.fi/