Tiiätkö mitä? Tietokirjapiiri kaikesta kaikille

9.4. kirjailija Mari Mörö, aihe tarkentuu myöhemmin

”Koskee: … Sisäistä lujittamista ja oikean työhengen vaalimista” Linnoittajien huolto ja vapaa-ajan järjestelyt kontrollina Salpalinjan linnoitustyömailla III ja IV armeijakuntien alueella vuosina 1940–1941.

Elinikäisen oppimisen ja osallisuuden johtaja Virpi Launonen esittelee väitöskirjansa ja kertoo Salpalinjan rakentajien
vapaa-ajan ja linnoitustyömaan huollon järjestelyistä.

Pääkirjaston maakuntakokoelmahuoneessa,
kirjaston 2. kerros, Tiistaina 5.3. klo 17–18.30
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton – Tervetuloa

Tiistaisin klo 17-18.30 pääkirjaston maakuntakokoelmahuone, 2. kerros.

Kirjallisuuspiirit ovat säilyttäneet kiinnostuksensa myös sosiaalisen median aikakaudella. Uudella kirjallisuuspiirillä halutaan tuoda nyt myös tietopuolista kirjallisuutta harrastaville mahdollisuus jakaa omia lukukokemuksiaan ja kuulla muiden lukijoiden mielipiteitä kirjoista ja aiheista.

Kevään kokoontumisajat ja aiheet:

Kevätkaudella 2019 kirjaston lukupiirejä rikastuttaa uusi, tietokirjallisuuteen keskittyvä kirjapiiri. Kirjapiiri kokoontuu kerran kuukaudessa vaihtuvan vetäjän johdolla pääkirjaston maakuntakokoelmahuoneessa, kirjaston toisessa kerroksessa.

5.2. Lehtori (Xamk) ja muusikko, Jaakko Pitkänen. Musiikkikirjallisuus.

5.3. Elinikäisen oppimisen ja osallisuuden johtaja, Virpi Launonen. Salpalinja. ”Koskee: … Sisäistä lujittamista ja oikean työhengen vaalimista”.

9.4. Kirjailija Mari Mörö.
Aihe avoin.