Tietotunnit ja nettiopastukset alkavat – katso ajat ja paikat täältä!

Tietotunnit

Tietotunneilla tutustutaan yhdessä digiajan ilmiöihin, sovelluksiin ja palveluihin – tunneilla käsitellään joka kerran jotakin ennalta sovittua teemaa. Käytössäsi on kirjaston laitteita, mutta halutessasi voit ottaa mukaan oman tietokoneesi tai tablettisi.

Tietotunteja järjestetään pääkirjastossa ja 6 muussa kirjastossa. Ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kokoontumispaikka pääkirjastossa on atk-luokka kirjaston 2. kerroksessa.

Tietotunnit alkavat viikolla 36, eli ensimmäiset tunnit ovat pääkirjastossa ke 5.9. ja Anttolassa pe 7.9. Tarkemmat tiedot löydät Tietotuntien sivulta.

Nettiopastus

Pääkirjastolla toimii ikäihmisille tarkoitettu nettiopastus, johon voi tulla kysymään neuvoa esimerkiksi sähköpostin, sosiaalisen median tai oman laitteen käyttöön. Opastajat ovat ESTERYn vapaaehtoisia vertaisohjaajia, jotka ovat paikalla kirjaston yläaulassa torstaisin klo 12-14.

Nettiopastus alkaa pääkirjaston 2. kerroksessa to 6.9. klo 12-14. Lisää tietoa nettiopastuksen sivulla.

Tervetuloa  oppimaan ja kyselemään tietotekniikasta yhdessä!