Musiikin näyttelyt

Toukokuun aineistonäyttely:

Soul sisters - soulin vahvat naisäänet

Huhtikuun aineistonäyttely:

Klassisen musiikin merkkipäiviä: Busoni, Prokofjev ja Satie

Maaliskuun aineistonäyttely:

"Gospel, rhythm and blues ja soul – mustan musiikin muodonmuutoksia"

Helmikuun aineistonäyttely:

Ihana 50-luku

Kuunnellaan klassista taidemusiikkiklubissa

Kiinnostaako sinua klassinen musiikki, mutta tuntuu, ettei keskittymiseen ole koskaan aikaa? Taidemusiikkiklubissa rauhoitutaan kuuntelemaan yhdessä, sekä keskustelemaan ja oppimaan, jos siltä tuntuu. Kuunteluun johdattelee musiikin maisteri Sirkka-Liisa Huuhtanen.

Taidemusiikkiklubi kokoontuu pääkirjastossa noin kerran kuussa. Voit osallistua joka kerran tai piipahtaa silloin kun sinulle sopii. Kokoontumiset ovat torstaisin klo 16.30-n. 18.00 maakuntakokoelmassa 2. kerroksessa.

 

Avoin lava esiintyjälle

Astu lavalle pääkirjaston 2. kerroksessa!

Mikkelin kaupunginkirjasto pääkirjastossa on toiminut pari talvikautta musiikkiesitysten Avoin lava ja nyt toiminta laajenee myös runouteen, tanssiin ym. kulttuuriin.

Avoin lava

Kirjaston avoimella lavalla sinun on mahdollista toteuttaa, kuulla ja nähdä erilaisia esityksiä (musiikkia, runoutta, tanssia ym. kulttuuria)  keskiviikkoisin klo 18.00. Piipahda siis kirjaston 2. kerrokseen ja anna musiikin virrata tai runon pulputa.

Live Rock in Mikkeli -näyttelyn avajaiskuvia

Live Rock in Mikkeli - näyttely on esillä pääkirjaston musiikkikirjastopalveluissa ja yläaulassa 6.5.-31.8.2013. Avajaisissa tutustuttiin valokuviin, julisteisiin ja muihin aineistoihin elävän musiikin säestyksellä. Siitä vastasi opiskelijakuoro Note!

Musiikki

Musiikinystävän kirjastopalvelut löydät pääkirjaston toisesta kerroksesta sekä lähi- ja seutukirjastoista. Käytössäsi on laajat kokoelmat taide- ja populaarimusiikkia sekä musiikin tiedonlähteitä ja neuvontaa.

Julkaise syötteitä