E-kirjat

SÄHKÖISTEN KIRJOJEN LAINAUSJÄRJESTELMÄ ELLIBS

 

Päivitetty 7.1.2018

Sähköisiä kirjoja voit lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisit nettisivun. Selaimessa lukeminen tarvitsee jatkuvan verkkoyhteyden. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle.

Ennen lainausta lue seuraavat ohjeet:

Kirjojen lainaaminen edellyttää Mikkelin kaupunginkirjaston tai jonkin muun Lumme-kirjastokimppaan kuuluvan kirjaston korttia.

Jos kirjaudut suoraan https://www.ellibslibrary.com/lumme/ -osoitteessa, pääset kirjastokortin numerolla lainaamaan e-kirjoja.

Kirjojen Suomi

Kirjojen Suomi -hankkeessa Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017 mukana olleet tekijänoikeudesta vapaat kirjat on julkaistu Klassikkokirjastossa, joka sisältää paljon merkittäviä suomalaisia romaaneja.

 

Osa sähköisistä kirjoista tarvitsee myös sopivan lukuohjelman asennettuna, sillä vain ePub-tiedostomuodossa olevia kirjoja voi selainlukea. Varmista siis, että ennen lainausta sinulla on sopiva lukuohjelma valmiiksi ladattuna lukuvälineelläsi.

 

Tärkeää tietoa kaikille Ellibsin e-kirjojen käyttäjille

Jos e-kirja edellyttää lukuohjelmaa - tutustu tähän Ellibsin ohjeeseen, josta saat neuvoja eri lukuohjelmien asennukseen. Hyödyllisiä vihjeitä on myös Ellibsin Ohjeita ja oppaita- osiossa. Laina-aika on kolme tai 14 vuorokautta. E-kirjoja voi myös varata.