Rock in Mikkeli
© Mikkelin kaupunginkirjasto-Etelä-Savon maakuntakirjasto
merkkivalo

Mikkeli

TUULIAJOLLA IV

14.8.1984 Mikkelin Satamapuisto

Tuuliajolla 1984 juliste © J.K. Juntunen
Tuuliajolla 1984

Ja taas vaihtui paikka. Nyt oltiin Mikkelin Satamapuistossa, niin että herrat ja neidit taiteilijat pääsivät kätevästi suoraan laivalta stagelle.

Tavaramarkkinat avasi shown ja olo oli ehkä hieman hutera kun eivät olleet ehkä tottuneet sisävesilaivamatkailuun. Tuuliajolla-veteraaneillakin näkyi olevan hienoisia balanssivaikeuksia, mutta amattimiehethän hoitavat homman vaikka päällään seisten. Tämä oli pelin henki alusta alkaen näillä rundeilla: vapaata laivamatkailua ja lystinpitoa sekä Saimaalla että rannalla.

Sleepy Sleepers veti taas pisteet kotiin omalla charmikkaalla esityksellään, vahvistettuna Tiina Tiikerin valloittavan energisellä laululla. Martti Vainio oli edellisenä päivänä jäänyt Los Angelesissa kiinni douppaamisesta. Mato ja Sakke löysivät aina aikaansa seuraavasta Mikkelin Urheiluliikkeen roskiksesta Martin pahvikuvia, joista tulikin sitten teema, kun yksi jos toinenkin poseerasi Martin kanssa. Kuka söi kesävoin? - kyseltiin yleisesti.

Yksi keikan huippuhetkiä oli Popedan loppurutistus kitarapartioineen, jossa oli mukana mm. Pokomoguli Epe Helenius, Martti Syrjä ja Mato Valtonen.

Ismo Alangon luotsaama Sielun Veljet oli mukana ja antoi oman ryytinsä ja rankkuutensa loistaa. Kaiken kaikkiaan huima ja taas loistava keikka koko konkkaronkalta.

Dave Lindholmin kokoonpano oli sinä kesänä Run Runs. Myös -yhtye esiintyi ja toimi loistavasti osana kokonaisuutta..

ESIINTYJÄT

Tavaramarkkinat

Popeda

Run Runs

Sleepy Sleepers

Sielun Veljet

Eppu NormaaliETUSIVU