Avoin lava

Kirjaston avoimella lavalla sinun on mahdollista toteuttaa, kuulla ja nähdä erilaisia esityksiä (musiikkia, runoutta, tanssia ym. kulttuuria)  keskiviikkoisin klo 18.00. Piipahda siis kirjaston 2. kerrokseen ja anna musiikin virrata tai runon pulputa.

Esiintyjät varaavat aikansa itse verkossa ilmoittautumislomakkeella viimeistään edellisen viikon torstaina. Kirjasto vahvistaa esiintyjälle, onnistuuko varaus toivottuun aikaan.  Pääsääntönä on, että sama esiintyjä voi varata ajan vain kahdesti vuodessa. Esityksiä ei välttämättä ole joka viikko. Vahvistetut esitykset päivitetään listauksena tälle sivulle.

Avoin lava esiintyjälle

Avoin lava kevät 2019

3.4.2019 Keskiviikkona 3.4. pääkirjaston Avoimella Lavalla nähdään Hilkka Niskasen yhteiskuntakriittinen satu aikuisille kello 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

20.3.2019 Vesa Holopainen: Hetki kitaralle- alkuillan kitarakonsertti. Musiikkia renessanssista 1900-luvun alkuun.

13.2.2019: Laulu ystävyydelle!

Ystävänpäivä aaton keikalla Mikkelin Musiikkiopiston rytmimusiikkiosaston laulajia. Elämän makuisia lauluja ystävyydestä ja rakkaudesta. Esiintyjät: Pinja Malkki, Saara Kerosuo, Kirsi Suovalkama, Hanne Hanski, Heikki Kurvinen, Keijo Pehkonen, Noora Salminen, Veera Salminen, Satu Tillanen.

Avoimen lavan menneet esitykset