Lukijain mielipiteitä
Karma-sarjasta

Outsiderin romaanit ja niiden älykäs ja omaperäinen sankari, arkkitehti-salapoliisi Klaus Karma, ovat saavuttaneet suunnattoman yleisönsuosion ja saaneet osakseen yksimielisen kiittäviä lehtiarvosteluja.

Maisteri E. Parikka kirjoittaa Karjalassa:

"--- Outsiderillä on jo tunnettu nimi --- jopa maamme rajojen ulkopuolellakin --- ja hänen romaaniensa lukeminen saa lukijan varsin pian vakuuttuneeksi siitä, että tekijä osaa ammattinsa ---"
Turun Sanomien arvostelija:
"Ainakin hänen tähän mennessä ilmestyneet Karma-sarjan romaaninsa ovat olleet niinhyvin yllätyksiä tarjoavan juonen sommittelun kuin luistavan kerronnankin puolesta täysin alan tunnustettuihin ulkomaisiin romaaneihin verrattavia. Ja voisipa miltei väittää näin suomalaiselta näkökulmalta katsoen niiden eräissä suhteissa menevän ulkomaisten edellekin. Sillä Outsider osoittaa näissä romaaneissaan, kuinka jännittävän salapoliisitarinan voi uskottavasti sijoittaa meikäläiseenkin ympäristöön ja vieläpä niin, että se todella pystyy kiinnostamaan lukijaa ja tarjoamaan hänelle toivottua jännitystä."
Lalli-lehti
Kokonaisuudessaan sarja on todellinen helmi suomalaisten - ja miksei myös ulkomaisten - salapoliisiromaanien joukossa. Uskomme sarjalla tulevan olemaan suuren menestyksen, joka sille kyllä kohtuuden nimessä kuuluu."
[©Mantere]
Suomen dekkariseura ry

Kuusankosken kaupunginkirjasto - Outsider (in English)

Dekkareita ja dekkarikirjailijoita

Dekkarimaraton


MIKKELIN KAUPUNGINKIRJASTO-
MAAKUNTAKIRJASTO

Jännityspalat 7/1949
Kovat kundit pelaavat Pekka Lippos-peliä

Joko Teidän kotonanne on PEKKA LIPPOSEN PELI?

Jännittävästi ja hauskasti kuluvat illat niissä kodeissa, jotka hankkivat ajanvietteeksi Pekka Lipposen pelin. Kirja- ja paperikaupoista sitä ei ole vielä saatavana, mutta voitte tilata sen suoraan kustantajalta. Pelin hinta on 500 markkaa ja rahan tulee seurata tilausta.

PELAAJAN LAUSUNTO

Kun olen pelannut Pekka Lipposen peliä ainakin kolmekymmentä kertaa, voin kertoa, että se on kaikkein mukavin arpakuutiopelini. On kivaa, kun saa ostaa autoja ja helikoptereita ja jännää, kun ei koskaan tiedä mitä seuraavalla siirrolla tapahtuu. Pelaisin tätä peliä melkein miten kauan tahansa, ellei äiti aina komentaisi läksyjä lukemaan

Pekka Mäkinen 11 v.
Matinkylä

[©Kustannus Oy Ajanviete]