PI.. PI.. PIRSKATTI! : Pekka Lippos-kansia : 6

kuvat ja kansitekstit: ©Kustannus Oy Ajanviete
Skorpionin merkki PEKKA LIPPONEN NO. 78: Skorpionin merkki Punaiset minkit PEKKA LIPPONEN NO. 81: Punaiset minkit
Nukkuvan kuoleman timanttikenttä PEKKA LIPPONEN NO. 86: Nukkuvan kuoleman timanttikenttä Paholaisen panttivanki PEKKA LIPPONEN NO. 87: Paholaisen panttivanki
Krokotiilifarmi PEKKA LIPPONEN NO. 88: Krokotiilifarmi Suomessa sataa lyijyä PEKKA LIPPONEN NO. 89: Suomessa sataa lyijyä
Vasenkätinen kuolema PEKKA LIPPONEN NO. 92: Vasenkätinen kuolema Kirottu perintö Pekka saa heti alussa nyrkin silmäänsä ja vähältä piti, ettei hän joutunut Atlantin aaltoihin. Pekka oli lähtenyt Amerikoista suuren perinnön toivossa, mutta ennen pitkää hän sai todeta, että hän oli perinyt myös ikävyyksiä - niin paljon, että Kalle-Kustaakin tarvittiin avuksi. Kovanaamaiset konnat ja vaarallisen kauniit naiset tavoittelivat Pekan henkeä ja salaperäistä perintökalua. Ja siitä syntyikin seikkailujen seikkailu, jonka päänäyttämönä oli kolkko Huuhkanlinna.

KIROTTU PERINTÖ

ei aiheetta ole tämän ratkiriemukkaan ja vaiherikkaan kirjan nimenä. Pekka on siinä "pekkamaisempi" kuin koskaan, konnat kaksinverroin konnamaisempia, tapahtumat suorastaan vyöryvät toistensa yli. Tässä jälleen seikkailu, josta puhutaan. "Se oli sitten jännittävä", Tekin sanotte päästyänne viimeiselle sivulle. "Kirottu perintö" on enemmän kuin seikkailukirja - se on h y v ä    seikkailukirja!

Kovaa peliä Kyproksella PEKKA LIPPONEN NO. 90

Nyt myyjillä Pekka Lipposen seikkailuja N:o 90
Ettehän vain unohda ostaa tää huiman jännittävää seikkailua Euroopan "ruutipesässä" Kyproksella, jossa sankarimme joutuvat mitä ihmeellisimpiin, päätähuimaaviin seikkailuihin.

KARMA-KIRJAT OVAT PARAITA
SUOMALAISIA
SALAPOLIISI ROMAANEITA

[Marjamaa OY]

SEURAAVA SIVU EDELLINEN SIVU