Kalle-Kustaa Korkki: kansia : 5

kuvat ja kansitekstit: ©Kustannus Oy Ajanviete * * * Lehtiyhtymä
Mustan kullan joki Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 52:
Mustan kullan joki
Pimeyden ruhtinas Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 53:

Häntä kutsuttiin myös nimillä Honkongin paholainen ja Keltainen Kauhu. Hän oli maailman pelätyimpiä rikollisjohtajia, jolle maksoivat veroa sekä kerjäläiset että keisarilliset prinssit. Hän oli liian kova pala Interpolillekin, kunnes Kalle-Kustaa Korkista muodostui hänen kompastuskivensä. - Harvan kirjan kansien väliin mahtuu niin paljon äärimmilleen kiristynyttä jännitystä ja mukaansatempaavaa vauhtia kuin "Pimeyden ruhtinaaseen."

Muistattehan: kun Korkki-kirja ilmestyy, se on aina merkkitapaus, joka huomataan. Korkki ja Pekka ovat herättäneet myös kansainvälistä huomiota, ja näitä kirjoja tilataan Yhdysvaltoja myöten.

Kova kovaa vastaan Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 55:

K  i  d  n  a  p  p  a  u  s!  Pieni poika katoaa ja häntä uhkaa kuolema, ellei kiristauml;jien vaatimia lunnaita makseta määräaikaan mennessä. Armonaika kuluu, eikä ryöstetyn pojan isällä ole vaadittua summaa. Hän ei saa pyytää apua sivullisilta, muuten... - Kun hätä oli suurin, oli Kalle-Kustaa Korkki lähellä. Mutta ennen kuin hän voi panna kovan kovaa vastaan, joutui hän vaarantamaan pojan hengen. Eikä juttu äättynyt siihen - siitä se vasta todenteolla alkoi! Kiduttavaa odotusta ja pelkoa, kavalia juonia, häikäilemättömiä gangstereita, kovia otteita, hurjaa vauhtia ja vapauttavaa huumoria - kaikkea löytyy tästä tosijännittävästä kirjasta!

Kuolemankauppiaat Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 56

Kovanaamaisten asekauppiaiden salaperäiset laivat kyntävät yhä maailman meriä. Kapinoita ja sotia puhkeaa, tuhannet ihmiset saavat surmansa ja konnat käärivät rahaa, likaista rahaa... - S/S Carmenin lasti oli liian kuuma, eräs mies kuoli ja joku puhui sivu suunsa. Ei ollut aivan sattuma, että Korkki joutui mukaan tähän juttuun, jossa kuolemanvaara vaani häntä loppuun asti. Kuolemankauppiaat eivät kaihda keinoja, mutta Kalle-Kustaa osaa panna tuulemaan oikealla hetkellä. Tässä kirjassa ei pidetä pitkiä hengähdystaukoja!

Tuomittu laiva Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 58:

Salaperäiset onnettomuudet olivat vainonneet S/S Thirteenth'iä sen vesillelaskusta saakka. Onnettomuuden luku 13 oli tällä laivalla asia, jolle ei naurettu... - S/S Thirteenth oli tuomittu laiva. Sitä kutsuttiin uivaksi ruumisarkuksi ja se oli viimeisellä matkallaan; matkalla romutettavaksi, kun se yhtäkkiä tuli monille, aivan liian monille äärettömän arvokkaaksi, aivankuin tuo ruosteensyömä purkki oisi ollut platinaa! - Mikä oli tuomitun laivan salaisuus? Miksi sen kolmastoista matkustaja oli Kalle-Kustaa Korkki? - Lukekaa tämä kirja! Lukekaa kaikki Korkki-sarjan kirjat: ne ovat herättäneet huomiota aina USA:ssa asti!

Vainajan alibi Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 59:

Hätävalhe on vaarallinen. Sen sai Charles "Filatelisti" todeta, mutta hän ei ehtinyt viisastua vahingosta, sillä hän sai luodin sydämeensä. Yhtä huonosti oli käydä myös Korkin, vaikkei hän valehdellutkaan. Mutta totuus, jota hän ajoi takaa, oli vielä vaarallisempi kuin valhe. - Vain pieni postimerkki, vain viaton harrastus, mutta mihin tapahtumien kurimukseen hän joutuikaan! Viikatemiehen varjo häilyy alusta loppuun Korkin yllä tässä seikkailussa, johon oman värinsä antaa Riviera, Monte Carlo, kauniit ja vaaralliset naiset... Harvoin saatte lukea näin jännittävää seikkailua, jossa vainajatkin tarvitsevat alibin!

Pandoran lipas Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 60:

Hänellä oli hallussaan salaisuus, josta muodostui kaiken pahan alku. Hän koetti paeta ja kadota, mutta hän oli kerran avannut Pandoran lippaan, eikä saanut sitä enää suljetuksi... Miksi hän palasi Kuolemansaarelle? Oliko sitä saarta edes olemassakaan? - "Pandoran lipas" on miltei uskomaton tarina nimettömästä miehestä, jonka arvoituksen Korkki koetti ratkaista. Mutta onnistuiko hän siinä? Joutuiko hän tunnustamaan tappionsa - Varoitus! Älkää lukeko tätä kirjaa, jos teillä on liian vilkas mielikuvitus tai heikot hermot!

Gangsterivaltio Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 73:

INTERPOLIN ja kaikkien lainkuuliaisten ihmisten painajainen oli toteutunut: kansainväliset suurrikolliset olivat anastaneet vallan eräässä latinalaisen Amerikan valtiossa! G a n g s t e r i v a l t i o  - mitään pahempaa ei olisi voinut kuvitella. Mafia, Cosa Nostra ja useat muut rikollisten mahtijärjestöt olivat yhdistäneet pelottavat voimansa. Gangsterivaltio tarjosi varman turvapaikan murhaajille, ammattipelaajille, IP:n etsintäkuuluttamille roistoille ja kavaltajille. Paheet ja rikokset rehottivat; uhkapeli kukoisti, valkoinen orjakauppa oli valloillaan, kansa eli puoliorjuudessa; kuolema, kauhu ja terrori hallitsivat... Gangsterivaltio uhkasi jopa koko maailman rauhaa! - Korkki ja Pekka kävivät olosuhteiden pakosta konnien paratiisissa ja joutuivat heti taisteluun gangsteridiktaattoria vastaan. Siitä oli koitua heidän tuhonsa: maailman vaarallisimpien rikollisten armeija ryhtyi takaa-ajamaan heitä. He joutuivat vallankumouksen kurimukseen. Pekasta tuli "El Pirskatti", hän hankki uuden tittelin ja kosolti mainetta, mutta "yrittihän se Kalle-Kustaakin niitä konnia napsia - minun selkäni takaa..." Tapansa mukaan Pekka tietenkin liioitteli, sillä ilman Korkkia heidät olisi haudattu gangsterivaltion multiin.

HANKKIKAA PASSI GANGSTERIVALTIOON: KYSYKÄÄ KORKKIA N:O 73! PEKKA JA KORKKI TOIMIVAT OPPAINA. KUN HE TARJOAVAT PARASTAAN, NIIN SE ON TODELLA HYVÄÄ!

Merirosvot Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 66:
Merirosvot
Kulkurien kuningaskunta Kalle-Kustaa Korkin seikkailuja 67:

Joku vihasi kulkureita, eikä kaihtanut keinoja järjestääkseen heille äkkilähdön tästä maailmasta. Joku taas piti heistä niin paljon, että oli perustanut heille jopa oman "kuningaskunnan" aurinkoiseen Länteen. Joku halusi perustaa samalle paikalle hienon hautausmaan... Ja itse kuolema kävi jo tutustumassa paikkaan. - Sankaripari Pekka ja Kalle-Kustaa pitävät taas yhdessä vauhtia yllä ja sitä riittääkin kannesta kanteen, kun Kalifornian umpikierot konnat ovat heidän kilpakumppaneinaan. Jännittävä ja erikoinen tarina, jonka omalaatuisella miljööllä on vastine todellisuudessa! Tästä kirjasta löytyy jokaiselle jotakin: siinä on vauhtia, karmivaa jännitystä, huumoria, todellisuuteen pohjautuvia aiheita, originelleja tyyppejä, suorasukaista tyyliä, rehtiä seikkailuhenkeä - ja tapahtumia säestää "hylsyjen helinä".

SEURAAVA SIVU EDELLINEN SIVU