Kirjastokortti

Kirjastokortin saat täyttämällä asiakastietolomakkeen, esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja sitoutumalla noudattamaan käyttösääntöjä. Alle 15-vuotias tarvitsee huoltajansa kirjallisen suostumuksen asiakastietolomakkeeseen.

Esitä lapsen henkilö- tai kelakortti hakiessasi kirjastokorttia.

Huoltaja on vastuussa lapsen kortilla lainatusta aineistosta.
Ensimmäisen kortin saat ilmaiseksi. Uudesta kortista kadonneen tai rikkoutuneen tilalle perimme 2 euroa.

Sama kortti käy Mikkelin kaupunginkirjaston kaikissa toimipaikoissa ja jatkossa Lumme-kirjastoissa.

Jos korttisi katoaa

Ilmoita korttisi katoaminen välittömästi kirjastoon. Olet vastuussa lainatusta aineistosta, kunnes olet ilmoittanut kirjastolle katoamisesta. Ilmoituksen saatuaan kirjasto estää kortin käytön.

Kadonnutta korttia kannattaa aina kysellä myös kirjastosta. Otamme talteen esim. lainausautomaatille unohtuneen kirjastokortin.