Lukukoira pääkirjastolla torstaina 22.2. klo 17.30-18.30.

Lukukoiraa voit tulla tapaamaan lastenosastolle, osasit sitten lukea tai et! Lukukoira katselee mielellään myös kuvia, kuuntelee itsekeksittyjä tarinoita ja on rapsuteltavana. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Nettiopastusta ikäihmisille pääkirjastolla torstaisin

Kaipaatko opastusta tai tietoa tietotekniikasta? Esteryn vapaaehtoisten opastukset jatkuvat taas 11.1.2018 ja kestävät 26.4. saakka (kiirastorstaina 29.4. ei opastusta). Tervetuloa mukaan!

Huom! Jos sinulla oli tammikuun lopussa maksamattomia myöhästymismaksuja, kirjasto-ohjelma on asettanut sinut 1.2.alkaen lainauskieltoon.

Tämä estää verkkokirjastossa lainojen uusimisen ja varausten teon.

Automaateilla lainauskielto estää omatoimilainauksen ja ohjaa asiakkaan ottamaan yhteyttä virkailijaan.

Käyttösääntöjemme mukaan vanhat maksut on hoidettava vuosittain tammikuun loppuun mennessä. Maksut tulee hoitaa viimeistään seuraavalla kirjastokäynnillä. Mikäli uusiminen tai varauksen teko ei maksujen vuoksi onnistu, ole yhteydessä kirjastoosi.

Koko kansa lukee - helmikuussa on oikea aika kokeilla e-lukemista 5.–25.2.2018

Kirjoja voi lukea helposti kirjaston kotisivujen kautta samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Pääkirjaston satutunnilla satuillaan tiistaisin

Seuraavan kerran 27.2. klo 9.30. Aiheena kevään uutuuskirjat.

Saavuthan ajoissa paikalle. Tervetuloa!

Helmikuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Tammikuun kirjastokuulumisia

SISÄLLYSLUETTELO

Nimimuutos

Viime vuonna kertyneiden maksujen maksaminen

Kirjastorinkipalvelu

Toistuvat tapahtumat, kurssi ja kerhot

KIRJASTO TIEDOTTAA

Mikkelin kaupunginkirjaston nimi muuttui Mikkelin seutukirjastoksi vuoden alusta

Sanataidepajat 7-12 vuotiaille pääkirjastossa 17.3., aiheena värikästä fantasiaa

Sanataidepajat 7-12-vuotiaille keväällä 2018 Mikkelin pääkirjastossa (maakuntakokoelmahuone, 2. krs) kerran kuussa lauantaisin klo 12.00 – 13.30.

Sanataidepajoissa kurkataan kirjoihin, etsitään johtolankoja luovaan kirjoittamiseen ja kokeillaan erilaisia sanataiteen tuottamisen tapoja rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Julkaise syötteitä