Näyttely- ja muiden tilojen varaaminen

Pääkirjastossa ja useimmissa lähikirjastoissa on mahdollisuus järjestää näyttelyitä. Kirjastojen yhteystiedot

Pääkirjaston aikuisten näyttelyalueesta ja lähikirjastojen näyttelytiloista ei peritä maksua. Sen sijaan pääkirjaston Mikkeli-sali on maksullinen (ks. alla).

Tilaisuuden tai näyttelyn järjestäjä vastaa tilaisuuden valvonnasta, näyttelyn esille panosta ja valvonnasta sekä näyttelyaineistosta. Kirjastotilan käyttäjä on velvollinen korvaamaan kiinteistölle ja kirjaston irtaimistolle aiheuttamansa vahingot ja noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä.

Mikkeli-salin varaaminen, pääkirjaston 2. krs

Varaustiedustelut ma-pe klo 10-16 puh 050 311 7482 (palveluvirkailija Mervi Kankkunen) tai 040 129 4232  (pääkirjaston 2. krs neuvonta) tai paakirjasto.lehtilukusali(at)mikkeli.fi.

Jos ajankohta sopii sekä varaajalle että kirjastolle, täytä ja lähetä verkkolomake. Tutustu ennakkoon myös maksuihin ja käyttösääntöihin:

Mikkeli-salin maksut 1.1.2018 alkaen.

Käyttösäännöt

Mikkeli-salin tilaisuuksien varauslomake

Mikkeli-salin näyttelyiden varauslomake

Huom! Mikkeli-sali on erittäin kysytty tila. Vahvistathan varauksesi hyvissä ajoin. Varaus raukeaa, ellei salin varaaja ole vahvistanut sitä vähintään 2 viikkoa ennen ajankohtaa. Varauksista, joita varaaja ei ole perunut vähintään 2 vuorokautta aikaisemmin, peritään vuokra.

Jos tilan vuokraaja tuo omia mainoksia, suosittelemme A4-kokoisia mainoksia. Kirjasto asettaa mainokset ilmoitustauluilleen.

Osoite: Raatihuoneenkatu 6, PL 96 50101 MIKKELI

Lisätietoja palveluvirkailija Mervi Kankkunen 050 311 7482 tai pääkirjaston 2. krs asiakaspalvelu 040 129 4232.

Tutkijanhuoneet ja neuvotteluhuone ovat varattavissa 17.9.2018  alkaen Varaamo-nettipalvelusta

Tutkijanhuone (4 kpl), pääkirjasto 2. krs

Tutkijahuone sopii opiskeluun tai pienimuotoisen ryhmätyön tekemiseen. Huoneessa valmiina tuoli, pöytä sekä ilmainen wlan yhteys. Voit pyytää huoneen avaimen musiikkiosaston palvelutiskiltä (2. krs). Varauksen tekeminen ja huoneen lyhytaikainen käyttö on maksutonta.
—–
Tutkijahuoneen voi varata myös pidempiaikaiseen käyttöön, jolloin käyttö on maksullista. Pääkirjaston tutkijanhuoneiden vuokraamisesta voi tiedustella ma-pe klo 10–16 puh. 050 311 7482 tai sähköpostitse paakirjasto.lainaustoimisto@mikkeli.fi
Pidempiaikaisen varauksen hinnat: 20 € /viikko, 75 € / kuukausi, minimivuokrausaika 1 viikko ja maksimissaan 6 kk.

Neuvotteluhuone, pääkirjasto 2.krs

Pääkirjaston neuvotteluhuoneessa voi tehdä ryhmätöitä tai pitää pienimuotoisen kokouksen. Tilaan mahtuu yhdeksän henkilöä. Käytettävissä videotykki ja ilmainen wlan. Tarvittaessa lisätietoa p. 050 311 7482. ja 2. kerroksen asiakaspalvelu p. 040 129 4232.

Tutkijanhuone (2 kpl)  Rantakylän kirjasto
Tutkijanhuone sopii opiskeluun tai pienimuotoisen ryhmätyön tekemiseen. Tutkijanhuoneiden avaimet annetaan kirjaston palvelutiskiltä ja huonetta voi käyttää Rantakylätalon aukioloaikoina. Huoneessa on valmiina tuoleja, pöytä ja hyllykkö sekä wlan-verkko. Lyhytaikainen varaus (maksimissaan 4 tuntia) on maksuton.
——
Tutkijanhuoneita vuokrataan myös pitempiaikaiseen käyttöön, jolloin tila on maksullinen. Tutkijanhuoneiden pitempiaikaiset varaukset puh. 050 311 7488 kirjaston aukioloaikoina tai sähköpostitse rantakylan.kirjasto@mikkeli.fi
Pitempiaikaisen varauksen hinnat: 20 € /viikko, 75 € / kuukausi, minimivuokrausaika 1 viikko ja maksimissaan 6 kk.

Osoite: Kunnanmäki 7, 50600 Mikkeli

Hakusanoja: tilat, kokoustila, kokous, näyttelytila, näyttelyt, tilavaraukset, kokoukset