Meeri Koutaniemen valokuvanäyttely: Vapaita unelmia

Vapaita unelmia valokuvanäyttely on esillä pääkirjaston Mikkeli-salissa 11.11.-23.11.2019 välisen ajan. Näyttely on osa Mahdollisuuksien toria, joka järjestetään pääkirjastolla 15.11.2019.

Meeri Koutaniemi tunnetaan erityisesti ihmisoikeuksia, vähemmistöjä ja voimaantumista käsittelevistä kuvareportaaseista ja henkilökuvista.

Meeri Koutaniemen ja lastenoikeusjärjestö Planin kokoama näyttely kertoo nepalilaisista tytöistä, jotka menettivät vuosia lapsuudestaan ja nuoruudestaan orjatyössä. Kamalari-orjat tekevät rikkaissa perheissä raskaita töitä ja kärsivät yksityisyydestä, solvauksista ja väkivallasta. Vapaita unelmia valokuvanäyttely antaa kasvot ja äänen tytöille, jotka olivat näkymättömiä. He kertovat kokemastaan hyväksikäytöstä, mutta myös unelmistaan ja tahdosta muuttaa maailmaa.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn ja osallistumaan Mahdollisuuksien tori –tapahtumaan!