Tietotunneilla vieraita pankista ja poliisista

Kevään Tietotunnit ovat käynnissä. Helmi-maaliskuun vaihteessa saamme kirjastoihin vieraita S-pankista ja Mikkelin poliisilaitokselta. Tule tutustumaan siihen, kuinka hoidat pankki- ja lupa-asioita kätevästi verkossa!

Tietotunneilla tutustutaan yhdessä digiajan ilmiöihin, sovelluksiin ja palveluihin. Käytössäsi on kirjaston laitteita, mutta halutessasi voit ottaa mukaan oman tietokoneesi tai tablettisi.

Tietotunnit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan!

Perehdytään pankkipalveluihin verkossa

Kuinka oman pankkisi verkkopalvelut toimivat? Tutustutaan S-pankin palveluihin: kuinka maksat laskuja ja tarkistat tieojasi. Ota mukaasi verkkopankkitunnuksesi, jos sinulla on sellaiset.

• Haukivuori ke 26.2. klo 13-14
  • Hirvensalmi to 27.2. klo 9-10

Hyödynnetään poliisin verkkopalveluita

Verkossa voit varata ajan poliisilaitoksilla asiointia varten, laittaa vireille passihakemuksen tai tehdä rikosilmoituksen. Palveluiden käyttö edellyttää sähköistä tunnistautumista esim. verkkopankkitunnuksilla.

• Pääkirjasto ke 4.3. klo 12-13

Loppukevään ohjelman löydät Tietotuntien verkkosivulta. Katso myös digiopastus.