Mikkelin kaupunginkirjaston - Etelä-Savon maakuntakirjaston uutiskirje.

Joulukuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Kirjastomme ovat kiinni itsenäisyyspäivänä 6.12.2017. 5.12. kirjastomme palvelevat klo 10-16.

KIRJASTOSSA TAPAHTUU

Kirjastot ympäri Suomen kutsuvat koko kansan Linnan juhlien etkoille kirjastoihin 5.12.2017 juhlimaan satavuotiasta Suomea. Mikkelin kaupunginkirjasto-Etelä-Savon maakuntakirjasto järjestää tiistaina 5.12. etko-ohjelmaa sekä pääkirjastossa että lähikirjastoissamme.

Marraskuun kirjastoterveiset

Tässä uutiskirjeessä mm.

- Kirjakasseista iloa päiväkotien arkeen

- Terveysaiheiset tietoiskut jatkuvat pääkirjastolla, marraskuussa tietoa ylävartalosta

- Mikkeli-salissa yli 65-vuotiaitten ja riskiryhmien influnssarokotukset viikoilla 45, 47 ja 48

Lokakuun kirjastoterveiset

Tässä uutiskirjeessä mm.

- Satakiri- ilmaisukilpailu jatkuu 31.10. saakka

- Suomenniemen kirjasto suljettu viikon 40

- Härpäkkeitä kirjastosta

- Seniorisurf- tapahtuma useissa kirjastotoimipisteissä viikolla 40

- Terveysaiheiset tietoiskut pääkirjastossa jatkuvat

- Luento Pohjois-Skandinavian vaellusreiteistä 12.10.

- Ruskarieha Kalevankankaan koululla ja kirjastossa

- Iltasatuhetki Ristiinan kirjastossa

Syyskuun kirjastoterveiset

KIRJASTON KUULUMISIA

* muutoksia aukioloaikoihin

* Satakiri-ilmaisukilpailu

* kysely kirjastopalveluista haja-asutusalueen aikuisväestölle

* Suomenniemen kirjasto ja yhteispalvelu avattiin uusissa tiloissa

TAPAHTUMISSA mm:

* sanataidetta tarjolla monessa muodossa

* MAD-viikon tapahtumat kirjastolla

* Ristiinan kirjaston syyssuhinat

Heinä-elokuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Lähemäen kirjasto on suljettu rakennuksen sokkeliremontin takia 5.6.-14.8.

Lähemäen koulurakennus on remontissa koulujen kesäloman ajan ja kulku kirjastoon on sokkeliremontin aikana mahdotonta. Jos asiakas on varannut aineistoa, jonka noutopaikka on Lähemäen kirjasto, voi varauksen noutaa  5.6. alkaen pääkirjastosta.  Lähemäen kirjastoon ei voi palauttaa aineistoa remontin aikana, mutta aineiston voi palauttaa muihin kirjastopisteisiimme.

Kesäkuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Lähemäen kirjasto on suljettu rakennuksen sokkeliremontin takia 5.6.-14.8.

Toukokuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Kirjastotoimipisteet ovat suljettuna helatorstain aattona ke 24.5.2017 henkilökunnan koulutuspäivän takia sekä 25.5. helatorstaina.

Palvelemme jälleen normaalien aukioloaikojen mukaisesti pe 26.5.

Kesäaukioloajat

Kirjaston kesäaukioloajat julkaistaan viikolla 19

E-kirjaston kielikevät -kampanja Ellibs-kirjastoissa 8.5.-31.5.2017

Huhtikuun kirjastoterveiset

Pääsiäisaika muuttaa aukioloaikojamme

Pääsiäisviikolla kirjastomme palvelevat ma-ke normaalisti, mutta to 13.4. pääkirjasto suljetaan klo 17 (Kirjastobluesin takia), muut kirjastot klo 16. Pääsiäisenä 14.-17.4. kirjastot ovat kiinni. Avaamme jälleen tiistaina 18.4. Rauhaisaa pääsiäistä!

Oliko sinulla myös naapurikunnan kirjastokortti?

Maaliskuun kirjastoterveiset

Vain yksi kirjastokortti kaikkiin Lumme-kirjastoihin

Lumme-kirjastojen asiakkailla voi vuoden alusta lähtien olla voimassa vain yksi kirjastokortti. Jos kirjastokortteja on useampaan kirjastoon, asiakas voi vielä alkuvuonna valita minkä kirjaston kortin hän haluaa säilyttää. Asiakkuudet yhdistettiin 28.2.2017, jonka jälkeen tietokannassa on vain yksi kirjastokortti/asiakas. Mikäli korttisi ei toimi, ota yhteyttä kirjastoon.

Helmikuun kirjastoterveiset

Julkaise syötteitä