Mikkelin kaupunginkirjaston - Etelä-Savon maakuntakirjaston uutiskirje.

Heinä-elokuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Lähemäen kirjasto on suljettu rakennuksen sokkeliremontin takia 5.6.-14.8.

Lähemäen koulurakennus on remontissa koulujen kesäloman ajan ja kulku kirjastoon on sokkeliremontin aikana mahdotonta. Jos asiakas on varannut aineistoa, jonka noutopaikka on Lähemäen kirjasto, voi varauksen noutaa  5.6. alkaen pääkirjastosta.  Lähemäen kirjastoon ei voi palauttaa aineistoa remontin aikana, mutta aineiston voi palauttaa muihin kirjastopisteisiimme.

Kesäkuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Lähemäen kirjasto on suljettu rakennuksen sokkeliremontin takia 5.6.-14.8.

Toukokuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Kirjastotoimipisteet ovat suljettuna helatorstain aattona ke 24.5.2017 henkilökunnan koulutuspäivän takia sekä 25.5. helatorstaina.

Palvelemme jälleen normaalien aukioloaikojen mukaisesti pe 26.5.

Kesäaukioloajat

Kirjaston kesäaukioloajat julkaistaan viikolla 19

E-kirjaston kielikevät -kampanja Ellibs-kirjastoissa 8.5.-31.5.2017

Huhtikuun kirjastoterveiset

Pääsiäisaika muuttaa aukioloaikojamme

Pääsiäisviikolla kirjastomme palvelevat ma-ke normaalisti, mutta to 13.4. pääkirjasto suljetaan klo 17 (Kirjastobluesin takia), muut kirjastot klo 16. Pääsiäisenä 14.-17.4. kirjastot ovat kiinni. Avaamme jälleen tiistaina 18.4. Rauhaisaa pääsiäistä!

Oliko sinulla myös naapurikunnan kirjastokortti?

Maaliskuun kirjastoterveiset

Vain yksi kirjastokortti kaikkiin Lumme-kirjastoihin

Lumme-kirjastojen asiakkailla voi vuoden alusta lähtien olla voimassa vain yksi kirjastokortti. Jos kirjastokortteja on useampaan kirjastoon, asiakas voi vielä alkuvuonna valita minkä kirjaston kortin hän haluaa säilyttää. Asiakkuudet yhdistettiin 28.2.2017, jonka jälkeen tietokannassa on vain yksi kirjastokortti/asiakas. Mikäli korttisi ei toimi, ota yhteyttä kirjastoon.

Helmikuun kirjastoterveiset

Tammikuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA
Toivotamme asiakkaillemme onnellista uutta vuotta 2017! Loppiaisaattona to 5.1. kirjastot ovat avoinna klo 10-16. Pe 6.1.2017 kirjasto on kiinni. Vuodenvaihde tuo mukanaan muutoksia kirjaston toimintaan:

Aukioloajat laajenevat

Joulukuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Kirjastot palvelevat itsenäisyyspäivän aattona 5.12. kello 10-16 ja ovat suljettuina itsenäisyyspäivänä 6.12. Toivotamme asiakkaillemme hyvää itsenäisyyspäivää!

Marraskuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Isyysmatinea pääkirjaston Mikkeli-salissa 9.11. klo 11.30-16.30. Järjestäjänä Viola Ry.

Anneli Auer esittelee uutta kirjaansa pääkirjaston Mikkeli-salissa 9.11.2016 klo 17-19

Lokakuun kirjastoterveiset

KIRJASTO TIEDOTTAA

Alakoululaisten Rosan koodi käynnistyi 4.10. - etsi koodi myös kirjastosta!  Ylen 7–12-vuotiaille suuntaama Rosan koodi -peli käynnistyi 4.10. ja jatkuu aina 31.1.2017 saakka. Pelissä lapsi seuraa jännittävää tarinaa sekä innostuu ohjelmoinnista viihteellisellä tavalla.

Marraskuussa 4.11. on henkilöstön toiminnansuunnittelupäivä ja kaikki kirjastomme ovat suljettuina.

KIRJASTOLLA TAPAHTUU

Julkaise syötteitä