Lukemisen Kaamoskisa verkossa 10.11.2019—6.1.2020

Mikkelissä vietettävän Lukemisen unelmavuoden 2019 kunniaksi on perustettu Lukukisa-verkkopalvelu, jossa on mahdollista kisata lukemisessa. Palvelu on avoin kaikille Lumme-kirjastojen kirjastokortin omaaville asiakkaille.

Lukukisa-verkkopalvelussa avautuu erillisiä kisakampanjoita, tietyn ajanjakson kestäviä avoimia lukukilpailuja, joihin voi osallistua itsekseen tai joukkueena. Ensimmäinen kisakampanja-kokeilu, Kaamoskisa 2019, alkaa isänpäivänä 10.11. ja päättyy loppiaisena 6.1.2020.

Lukukisajoukkueen voi muodostaa ihan minkä tahansa porukan kesken esimerkiksi työ- tai harrasteyhteisössä, koulussa, perheen tai suvun piirissä, naapurustossa. Kaamoskisassa 2019 haluamme erityisesti kannustaa perheitä lukemaan ja viettämään yhdessä aikaa kirjallisuuden parissa.

Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa tärkein palkinto on lukemisen riemu. Kaamoskisan päätyttyä Lukemisen unelmavuosi jakaa lisäksi varsin pienimuotoiset kannustuspalkinnot kärkikolmikolle.

Lukukisa-verkkopalveluun on mahdollista kirjautua 10.11. alkaen osoitteessa lukukisa.fi.