Leffaan vauvan kanssa: Minikino jatkaa 18.10. pääkirjastossa

Minikino on sylivauvojen ja vauvojen vanhemmille ja hoitajille tarkoitettu elokuvakerho. Minikino starttaa 4.10. klo 10 ja kokoontuu parillisten viikkojen torstaiaamupäivissä 2. kerroksen Hengarissa (musikki-nuoriso-osaston takaosa). Ensimmäisellä kokoontumiskerralla päätetään osallistujien kanssa jatkon aloittamisajasta.
Minikino on paikka, jossa voi nauttia elokuvasta niin myös kohdata muita alueen tuoreita vanhempia. Minikinossa valot ja äänet ovat maltillisemmat, joten vauvat voivat elokuvan aikana ottaa vaikka päivätorkut. Myös vauvanhoito onnistuu tilassa, wc on lähellä ja ruuan lämmityskin onnistuu. Minikino on osallistujilleen maksuton.
Osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa näytettäviin elokuviin. Ensimmäisen kerran elokuvana nähdään hyvän mielen elokuva ilon ja musiikin sävelistä vuodelta 2007.