Koko kansa lukee – Lue e-kirjaa – kampanja-aikaa jatkettu 13.4. saakka

Maaliskuussa on jälleen aika lukea e-kirjaa yhdessä koko ystäväpiirin, luokan tai lukupiirin kanssa. Kirjastot ja kustantajat avaavat yhtaikaisesti luettavaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Koko kansa lukee -kampanjan ajan voit vapaasti viihtyä seuraavien e-kirjojen parissa:

Kampanjakirjat löytyvät 16. maaliskuuta alkaen osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Kampanjakirjoja voi käyttää myös oman kirjaston sivujen kautta tai Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain paikallisen, oman kirjaston kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat kaikkien yhtaikaisesti lainattavissa koko kampanjan ajan 16.3.–13.4.2020.