Jukurit-jääkiekkojoukkueen pelaajien suosikkikirjat esillä pääkirjastossa

Jukurit on Lukemisen unelmavuoden syksyn Lukukummi. Lukukummeina Jukurit haluaa kannustaa lukuharrastuksen pariin omalla esimerkillään ja suosittelemalla hyvää luettavaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Kirjat ovat esillä ja lainattavissa kuukauden.

Jukureista uudet lukukummit – katso pelaajien kirjavinkit tästä.

Yhtenä osana lukukummiutta Jukurien pelaajat paljastavat omat suosikkikirjansa ja lukuvinkkinsä. Pelaajien lempikirjoista on koottu näyttely Mikkelin pääkirjastoon.Listalta löytyy kattava valikoima teoksia laidasta laitaan: urheilukirjoja, kotimaisia ja ulkomaisia klassikoita, fantasiaa ja seikkailuja, sarjakuvia.

Jukurien Liiga-joukkue on Mikkelissä tänä vuonna vietettävän Lukemisen unelmavuoden syksyn lukukummi. Lukukummin tehtävänä on innostaa ja kannustaa lukuharrastuksen pariin esikuvana ja rinnalla kulkijana.

Lukukummeina Jukurit muistuttaa lukemisen tärkeydestä ja ilosta marraskuussa pidettävällä koulukiertueella sekä ensi vuoden tammikuussa päiväkotikiertueella, jossa pelaajat lukevat ääneen kirjoja lapsille. Koulu- ja päiväkotikiertueella Jukurit jalkautuvat kaikkiin mikkeliläisiin kouluihin ja päiväkoteihin vierailulle.

Koko tiedote suosikkikirjojen kera löytyy liitteenä ja Mikkelilukee-verkkosivulla http://www.mikkelilukee.fi/ajankohtaista sekä Jukureiden omilla sivuilla https://jukurit.fi/fi-fi/article/uutiset/jukureista-uudet-lukukummit-katso-pelaajien-kirjavinkit-tasta/2855/