Lukukoiraa voit tulla tapaamaan lastenosastolle, osasit sitten lukea tai et! Lukukoira katselee mielellään myös kuvia, kuuntelee itsekeksittyjä tarinoita ja on rapsuteltavana. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Kaipaatko opastusta tai tietoa tietotekniikasta? Esteryn vapaaehtoisten opastukset jatkuvat taas 11.1.2018 ja kestävät 26.4. saakka (kiirastorstaina 29.4. ei opastusta). Tervetuloa mukaan!

Tämä estää verkkokirjastossa lainojen uusimisen ja varausten teon.

Automaateilla lainauskielto estää omatoimilainauksen ja ohjaa asiakkaan ottamaan yhteyttä virkailijaan.  

Käyttösääntöjemme mukaan vanhat maksut on hoidettava vuosittain tammikuun loppuun mennessä. Maksut tulee hoitaa viimeistään seuraavalla kirjastokäynnillä. Mikäli uusiminen tai varauksen teko ei maksujen vuoksi onnistu, ole yhteydessä kirjastoosi.

Kirjoja voi lukea helposti kirjaston kotisivujen kautta samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Seuraavan kerran 27.2. klo 9.30. Aiheena kevään uutuuskirjat.

Saavuthan ajoissa paikalle. Tervetuloa!

Eri kirjastoissamme järjestettävillä Tietotunneilla tutustutaan yhdessä digiajan ilmiöihin, sovelluksiin ja palveluihin. Joka kuukaudelle on omat teemansa. Tutustu niihin verkkosivuillamme ja tule mukaan!

 

Sanataidepajat 7-12-vuotiaille keväällä 2018 Mikkelin pääkirjastossa (maakuntakokoelmahuone, 2. krs) kerran kuussa lauantaisin klo 12.00 – 13.30.

Sanataidepajoissa kurkataan kirjoihin, etsitään johtolankoja luovaan kirjoittamiseen ja kokeillaan erilaisia sanataiteen tuottamisen tapoja rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Sanataidepajat 3-6-vuotiaille lapsille ja lasten vanhemmille keväällä 2018 Mikkelin pääkirjastossa (maakuntakokoelmahuone, 2. krs) kerran kuussa lauantaisin klo 10.00 – 10.45.

Tervetuloa!

Sanataidekerho 13-17-vuotiaille nuorille keväällä 2018 Mikkelin pääkirjastossa (maakuntakokoelmahuone, 2. krs) kerran kuussa perjantaisin klo 15.30 – 17.00

Kerhossa tehdään sekä yhteisiä että omia kirjoitustuotoksia, puhutaan kirjoista ja ilmaistaan itseä rennossa ilmapiirissä.

Kerhossa korostetaan vapaata ilmaisua ja jokainen saa tulla mukaan omana itsenään.

Mikkelin kaupunginkirjasto - Etelä-Savon maakuntakirjasto on 1.1.2018 alkaen Mikkelin seutukirjasto.

Julkaise syötteitä