Suomenniemen kirjasto ja yhteispalvelu suljettu muuton vuoksi to 10.8. - su 3.9.2017

Suomenniemen kirjasto muuttaa nykyisistä tiloistaan (Suomenniemi-talo, Kirkonkyläntie 14) Suomenniemen vanhalle kirkonkylän koululle nuoriso- ja kirjastotiloiksi remontoituihin tiloihin. Vanha, 1891 rakennettu, koulurakennus sijaitsee samassa pihapiirissä Suomenniemen alakoulun kanssa (Koulutie 20).

Sulkuaikana aineistoa voi palauttaa Suomenniemi-talon etuoven postiluukusta

Kirjasto avataan maanantaina 4.9.2017 klo 11. Kirjaston asiakaspalveluajat säilyvät muuton jälkeen ennallaan:

maanantaisin klo11-18

keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-16

Lisäksi kirjaston aukiolot laajenevat syksyn aikana huomattavasti. Kirjastoa on mahdollista käyttää omatoimisesti maanantaista perjantaihin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-14. Omatoimikirjastokonseptin käyttöönotto parantaa oleellisesti kirjastopalvelujen saatavuutta. Omatoimikirjaston käyttö edellyttää henkilökohtaista kirjastokorttia.