Pääkirjaston lukupiiri kokoontuu jälleen 12.9.

Mikkelin pääkirjaston lukupiiri jatkuu kesätauon jälkeen tiistaina 12.9. tuttuun tapaan klo 15:00-16:30 toisen kerroksen maakuntakokoelmahuoneessa. Ensimmäisellä kerralla keskustellaan Joel Lehtosen vuonna 1917 ilmestyneestä ja Putkinotko-sarjan aloittaneesta teoksesta Kerran kesällä.

Syksyn muut kokoontumispäivät ovat 10.10., 14.11. sekä 12.12. Syyskauden kirjat valitaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

Lukupiiriin ei ole ennakkoilmoittautumista, eikä kaikille kerroille osallistumista edellytetä. Kunkin kerran kirjasta keskustellaan yhdessä, joten saat enemmän irti, jos olet lukenut kirjan etukäteen, mutta sekään ei ole osallistumisen edellytys.

Tervetuloa mukaan uudet ja jo aiemmin mukana olleet kirjojen ystävät!

Lukupiirin vetää kirjastonhoitaja Elisa Harjunpää, elisa.harjunpaa AT mikkeli.fi