Kesälauantaisin 3.6. alkaen pääkirjastossa kokeillaan 1. kerroksen itsepalvelukäyttöä klo 10-14.

Kesälauantaisin käytössä ovat 1. kerroksen kokoelmat, lainaus- ja palautusautomaatit sekä varausten itsepalvelunouto (ei kaukolainat). Itsepalveluaika on tarkoitettu asiakkaiden itsenäiseen kirjastokäyttöön, mutta kirjastosalissa päivystää kirjaston työntekijä opastaen omatoimikäyttöön. Normaalia aukioloajan asiakaspalvelua ei ole saatavilla.

Kokeilulla halutaan vastata kirjaston käyttäjien toiveisiin aukioloaikojen laajentamisesta. Vastaavia käytäntöjä on jo useilla paikkakunnilla Suomessa, mutta Mikkelissä ei ole aiemmin kokeiltu vastaavaa.

Kesäaukioloajat muutoin voimassa 1.6.-31.8.2017.

Aiemmista kesistä poiketen lehtisali ei ole kesälauantaisin pääkirjastossa avoinna la klo 9 alkaen vaan klo 10-14.