Jos sinun on vaikea tulla kirjastoon, apuna on kirjastorinkipalvelu

Kirjastorinki on palvelu henkilöille, joiden on vaikeata asioida itse kirjastossa esimerkiksi liikuntarajoitteen tai muun syyn vuoksi.  Palvelua hoide­taan yhteistyössä Mikkelin Setlementti ry:n kanssa. Osallistumismaksu (Mikkelin Setlementti ry:n jäsenmaksu) on 15€/vuosi. Setlementin edustaja hakee asiakkaalle kirjaston aineistoja, toimittaa ne kotiin ja huolehtii myös aineistojen palautuksen kirjastoon. Muita maksuja asiakkaalle ei kerry, paitsi jos aineistoa katoaa tai turmeltuu, aineisto korvataan kirjaston käyttösääntöjen mukaisesti.

Jos haluat liittyä Kirjastorinkiin, ota yhteys Setlementin edustajaan, puh. 050 524 9022.

Yhteyshenkilönä kirjastossa on asiakaspalveluvastaava  Mari Haatainen, puh. 044 794 2467.