Äänestä vuoden parasta kirjastokuntaa, Mikkeli ehdolla

Mikkelin kirjasto on mukana Vuoden kirjastokunta -kilpailun finaalissa Lukemisen unelmavuoden aikana tehdyn huikean hyvän ja innovatiivisen työn johdosta!

Käy äänestämässä meitä!

Suomen kirjastoseura ja Kuntaliitto etsivät vuoden parasta kirjastokuntaa.

Käy äänestämässä täällä: http://suomenkirjastoseura.fi/artikkelit/aanesta-vuoden-parasta-kirjastokuntaa-1/

Äänestys päättyy 21. lokakuuta.

Turun Kirjamessuilla julkistetut Vuoden kirjastokunta -kilpailun finalistit ovat Helsinki, Ii, Kurikka, Mikkeli ja Tampere. Kuntaliitto järjestää kilpailun yhteistyössä Suomen Kirjastoseuran kanssa.

Kunnalle ja sen kirjastotoiminnalle myönnettävä Vuoden kirjastokunta -palkinto jaetaan tänä vuonna toista kertaa. Kuntaliiton järjestämän kilpailun voittoa tavoitteli 28 kuntaa, joista finaalin valittiin viisi hakijaa. Tänä vuonna kilpailun teemana oli lukeminen ja lukemisen edistäminen.

Kilpailun voittaja julkistetaan Helsingin Kirjamessuilla lauantaina 26.10.2019 klo 13.00. Loppukilpailun tuomarina toimii juontaja ja kirjailija Jenni Pääskysaari. Lisäksi Suomen kirjastoseura järjestää verkkoäänestyksen, jossa finalistien keskuudesta valitaan yleisön suosikki. Yleisöäänestykseen voi osallistua 4.10. jälkeen Suomen kirjastoseuran Facebook-sivuilla osoitteessa http://suomenkirjastoseura.fi/artikkelit/aanesta-vuoden-parasta-kirjastokuntaa-1/